Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσλήψεις διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Αστυφυλάκων Ρεθύμνου - Ποιοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί μπορούν να προσληφθούν


Η ΕΛΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για

 κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών τους, και καλούν αυτούς/-ες που επιθυμούν να διδάξουν κατά την 3η εκπαιδευτική περίοδο, εκπαιδευτικής σειράς 2016 - 2018 στο πλαίσιο της σχετικής θεωρητικής εκπαίδευσης και των πτυχιακών εξετάσεων, όπως υποβάλλουν σχετική αίτηση.
2. Προσόντα Υποψηφίων - Θέσεις προς κάλυψη
α) Οι υποψήφιοι/-ες πρέπει να πληρούν τα παρακάτω απαιτούμενα γενικά προσόντα:
(1) Να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια ή την ιθαγένεια Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
(2) Να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα.
(3) Να μην εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρ. 8 του Ν. 3528/2007 (Φ.Ε.Κ. Α-26/09-02-2007) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
(4) Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές (για τους άρρενες υποψηφίους).
(5) Να μην έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους διορισμού τους.
(6) Σε περίπτωση που κατέχουν δημόσια θέση, να μην υπόκεινται στους
περιορισμούς των Νόμων 1256/1982 και 1305/1982 (περί πολυθεσίας).
(7) Να πληρούν τα προβλεπόμενα από τον Υπαλληλικό Κώδικα προσόντα και να μην εμπίπτουν στα κωλύματα διορισμού αυτού (Κεφ. Α' Ν. 3528/2007 Φ.Ε.Κ. Α' - 26/9-2¬2007).
(8) Να έχουν υγεία και αρτιμέλεια που να επιτρέπουν την άσκηση των καθηκόντων που πρόκειται να τους ανατεθούν και να μην πάσχουν από λοιμώδη ή μεταδοτικά νοσήματα.
(9) Οι υποψήφιοι/-ες που δεν προέρχονται από Αστυνομικούς πρέπει υποχρεωτικά να κατέχουν τίτλο σπουδών Ελληνικού ή ισότιμου αναγνωρισμένου αλλοδαπού Πανεπιστημίου που να ανταποκρίνεται στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν -αιτούνται να διδάξουν
(10) Οι υποψήφιοι/-ες εν ενεργεία Αστυνομικοί θα πρέπει να έχουν αξιολογηθεί ως «εξαίρετοι» κατά τα τρία τελευταία έτη (σε περίπτωση που δεν έχουν λόγω πραγματικού χρόνου υπηρεσίας αξιολογηθεί για τρία έτη θα πρέπει να έχουν αξιολογηθεί ως «εξαίρετοι» είτε κατά το τελευταίο έτος είτε κατά τα δύο τελευταία έτη).
(11) Οι υποψήφιοι/-ες εν ενεργεία Αστυνομικοί θα πρέπει να έχουν κριθεί ευμενώς από τα αρμόδια Συμβούλια κατά την τελευταία κρίση.
(12) Οι υποψήφιοι/-ες εν ενεργεία Αστυνομικοί να μην έχουν τιμωρηθεί για πειθαρχικά παραπτώματα.
(13) Οι υποψήφιοι/-ες εν συντάξει Αστυνομικοί, Στρατιωτικοί κ.λπ. θα πρέπει να έχουν αποστρατευτεί ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους.
(14) Οι υποψήφιοι/-ες εν συντάξει Αστυνομικοί ή Στρατιωτικοί κ.λπ. θα πρέπει να διαθέτουν επαγγελματική πείρα και μόρφωση στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν -αιτούνται να διδάξουν η οποία να προκύπτει από την Υπηρεσία τους στο Σώμα και την επιμόρφωσή τους στο ίδιο αντικείμενο και να διαθέτουν διδακτική ικανότητα και πείρα.
β) Η Σχολή Αστυφυλάκων/Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου προκηρύσσει την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση, για κάλυψη τις κατωτέρω θέσεις διδακτικού προσωπικού (τακτικών - αναπληρωτών), στα ακόλουθα επαναληπτικά μαθήματα τα οποία θα πραγματοποιηθούν από 03 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα έως και 07 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή.
Δικαιολογητικά

α. Όσοι/-ες επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις πρέπει να υποβάλλουν (εντός φακέλου με διάφανο εξώφυλλο) μέχρι την 13:00 ώρα της Τρίτης 26 Ιουνίου 2018 τα ακόλουθα έντυπα - δικαιολογητικά στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, με βάση ότι αυτά θα είναι:
1) Αριθμημένα με ενιαία αρίθμηση, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα του τελευταίου δικαιολογητικού.
2) Καταγεγραμμένα σε Πίνακα Περιεχομένων, στον οποίο θα αναγράφεται ο/οι αριθμός/-οι σελίδας/-ων του καθενός.
- Αποκλειστικά υπεύθυνος για την εγκυρότητα ή μη της υποβαλλόμενης αίτησης και των δικαιολογητικών, είναι ο/η ίδιος/-ια ο/η αιτών/-ουσα.
(1) Υποχρεωτικά:
(α) Αίτηση επί του αντιστοίχου εντύπου της Σχολής, όπου υποχρεωτικά επικολλάται έγχρωμη φωτογραφία διαστάσεων 4Χ4 εκ. (η αίτηση χορηγείται από Υπηρεσία πρόσληψης).
(β) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα σχετικά με τις σπουδές, το διδακτικό και συγγραφικό έργο, καθώς και την προϋπηρεσία.
(γ) Έντυπο ατομικών και επαγγελματικών στοιχείων αιτούντων επί του αντίστοιχου εντύπου της Σχολής (χορηγείται από Υπηρεσία πρόσληψης).
(δ) Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας του/της αιτούντος/¬σας.
(ε) Αντίγραφο τίτλου ή τίτλων σπουδών.
(στ) Πιστοποιητικό ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) αν οι τίτλοι σπουδών έχουν απονεμηθεί από Πανεπιστήμιο του εξωτερικού.
(ζ) Αντίγραφο Φύλλου Μητρώου για τους υποψήφιους/-ες Αξιωματικούς εν αποστρατεία (ε.α.), στο οποίο να εμφαίνεται ότι έχουν αποστρατευθεί ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους. Σε περίπτωση που δεν εμφαίνεται αυτό -ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία - να προσκομίσουν άλλο δικαιολογητικό που να βεβαιώνει αυτό.
(η) Υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/96, κατά περίπτωση στην οποία να δηλώνουν ότι:
Πληρούν τα προβλεπόμενα από τον Υπαλληλικό Κώδικα, προσόντα και δεν εμπίπτουν στα κωλύματα διορισμού αυτού (Κεφ. Α' Ν. 3528/2007 ΦΕΚ Α - 26/9-2¬2007).
Δεν κατέχουν δημόσια θέση ή στην περίπτωση που κατέχουν δημόσια θέση, δήλωση για την κατηγορία, το βαθμό και το είδος της κατεχόμενης εκ μέρους τους θέσεως και ότι έχουν υπ' όψιν τους περιορισμούς των Νόμων 1256/1982 και 1305/1982 (περί πολυθεσίας).
Έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. (για τους άρρενες υποψηφίους).
Δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 3528/2007 ΦΕΚ Α 26/9-2¬2007.
Έχουν την Ελληνική ιθαγένεια ή την ιθαγένεια Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Έχουν υγεία και αρτιμέλεια που επιτρέπουν την άσκηση των καθηκόντων που πρόκειται να τους ανατεθούν και δεν πάσχουν από λοιμώδη ή μεταδοτικά νοσήματα.
Τα αναγραφόμενα στην αίτηση, στο έντυπο ατομικών και επαγγελματικών στοιχείων και στο Βιογραφικό Σημείωμα των αιτούντων, είναι απολύτως ακριβή.
β. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες για περισσότερα του ενός μαθήματα: (1) Θα υποβάλλουν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών, όπως παραπάνω για το μάθημα της πρώτης επιλογής τους.

(2) Για καθένα από τα υπόλοιπα μαθήματα, για τα οποία επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα, αρκεί να υποβάλλουν φάκελο με :
(α) Αίτηση και όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά σε απλά φωτοαντίγραφα, χωρίς επικύρωση.
(β) Απλό σημείωμα, στο οποίο δηλώνεται το μάθημα, για το οποίο έχουν υποβάλει τον πλήρη φάκελο με τα πρωτότυπα δικαιολογητικά.
Όλα τα δικαιολογητικά, να προσκομίζονται σε απλά φωτοαντίγραφα σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του Ν. 4250/2014.
Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 17/2002 από 07-02-2002 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης των υποψηφίων σε στοιχεία που αφορούν τους λοιπούς συνυποψήφιους προκειμένου να ασκήσουν τα δικαιώματα προσβολής των σχετικών αποφάσεων ή πινάκων, σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία.
Η προκηρυξη εδω
dikaiologitika.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια