Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πειραιά στηρίζουν οι Αστυνομικοί της Ορεστιάδας

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Ορεστιάδας:  Στο αρθ.23 παρ.1 του Συντάγματος κατοχυρώνεται ένα από τα σημαντικότερα ατομικά δικαιώματα, η συνδικαλιστική ελευθερία. Το
δικαίωμα αυτό αναγνωρίζεται σήμερα από τα περισσότερα συντάγματα των σύγχρονων δημοκρατιών και αποτελεί προϊόν αγώνων των συνδικαλιστικών κινημάτων. Η σπουδαιότητά της είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς αποτελεί εγγύηση για την διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων ενώ η κατοχύρωσή της σε μία κοινωνία αποτελεί ασφαλές κριτήριο του επιπέδου της ελευθερίας και της δημοκρατίας μιας χώρας.
      Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας καταδικάζει κάθε προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης του συνδικαλιστικού κινήματος και τονίζει ότι τέτοιες ενέργειες και πρακτικές που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω, το μόνο που καταφέρνουν είναι η συσπείρωση και η ενδυνάμωση του αγώνων μας.
      Η Ένωσή μας στηρίζει τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, στην μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε σε βάρος τους από αξιωματικό του Σώματος.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΚΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ                                               ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

seayorestiadas.blogspot.com
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια