Αντώνης Χαρίτος: Γιατί παραιτήθηκα από την Ένωση Ηλείας

Δημοσιεύουμε την ευχαριστήρια επιστολή του Αντώνη Χαρίτου, νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ηλείας: Δια της παρούσας επιστολής θέλω να ευχαριστήσω τους

συναδέλφους μου Αστυνομικούς Υπαλλήλους της Δ.Α. Ηλείας οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της Ένωσής μας που έλαβαν χώρα στις 02 ΄κ 03 Ιουνίου 2018.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου οι οποίοι δεν ψήφισαν εμένα ή την παράταξή μου για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αλλά συμμετείχαν στη διαδικασία. Οφείλω να σεβαστώ την σαφέστατη επιθυμία των συναδέλφων μου όπως αυτή εκφράστηκε κατα την εκλογική διαδικασία ως προς τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. 

Το ήθος και η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπουν να συμμετάσχω σε διαδικασίες οι οποίες ανατρέπουν το εκλογικό αποτέλεσμα ιδιαίτερα δε όταν αυτό γίνεται με συνθήκες και καταστάσεις οι οποίες δεν με εκφράζουν ούτε ως μέλος του κοινωνικού συνόλου ούτε ως Αστυνομικό.

Σήμερα 08/06/2018 υπέβαλα την παραίτησή μου από το μη συγκροτημένο σε σώμα νεοκλεγέν Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας και αφού συγχαρώ τους εκλεγέντες συναδέλφους μου εύχομαι η επόμενη μέρα να μας βρεί όλους ενωμένους.

Επίσης να υπερασπιστούν τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων Αστυνομικών και να επιλήσουν όσα περισσότερα από τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετοπίσουμε καθημερινά κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας μας κατι το οποίο θα προσπαθήσω να πράξω και εγώ από τη θέση του μέλους της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
_