Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ας δει κάποια στιγμή και εμάς η ηγεσία και εμείς Αστυνομικοί που προσπαθήσαμε είμαστε'' - Κείμενο αστυνομικού


Έγινα ανθυπαστυνόμος με εξετάσεις το 1998 και εισήχθη στην ΤΕΜΑ επίσης με εξετάσεις το 2010. Είδα συναδέλφους που όταν εγώ ήμουν Ανθυπαστυνόμος αυτοί
μπορεί και να μην ήταν στην Αστυνομία να γίνονται με προσφυγή Υπαστυνόμοι Α και εγώ να είμαι Υπαστυνόμος Β αν και έχω αποφοιτήσει από την ΤΕΜΑ. Στην συνέχεια να φορτώνουν χρόνια ανάμεσα στους βαθμούς γιατί οι νεαροί συνάδελφοι προερχόμενοι από την ΣΑΕΑ μπορεί να αποστρατεύονταν με λίγα χρόνια υπηρεσίας.
 Φέτος με τις επικείμενες προαγωγές του καλοκαιριού διέρρευσε ότι θα κόψουν 10 Υπαστυνόμους Α από την σειρά της ΣΑΕΑ με αποτέλεσμα να μην γίνουμε Αστυνόμοι Β στα 5 έτη αλλά στα 6  χρόνια και εγώ είμαι ήδη 53 χρονών και στην σειρά μου στο ΤΕΜΑ είχα και μεγαλύτερους.  Με όλο τον σεβασμό και επειδή διαβάζω διάφορα άρθρα περί προαγωγής στο βαθμό του Αστυνόμου Β συναδέλφων εκ Ανθυπαστυνόμων (ν.3386/08), θέλω να μου απαντήσει κάποιος αν υπάρχει ισονομία και αν άξιζε να διαβάζω για να μπω το 2010 στην ΤΕΜΑ.
 Δεν έχω πρόβλημα με τους συναδέλφους που γίνονται Αξιωματικοί με τα χρόνια υπηρεσίας, δικαίωμα που το κέρδισαν, αλλά ας δει κάποια στιγμή και εμάς η ηγεσία και εμείς Αστυνομικοί που προσπαθήσαμε είμαστε αλλά δεν μας ακούει κανείς και μας αδικεί το σύστημα γιατί είμαστε λίγοι.

Κείμενο αστυνομικού που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια