Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θύελλα στην ΕΛΑΣ για τους ανθυπαστυνόμους - Αξιωματικοί προβοκάτορες, αξιωματική τρομοκρατία - του Νίκου Καραδήμα

Πόλεμος στην αστυνομία με αφορμή την επικείμενη (!) προαγωγή 150 ανθυπαστυνόμων στο βαθμό του αστυνόμου. Μετά τις πολυποίκιλες ατομικές αντιδράσεις που διατυπώθηκαν σε
μορφή σχολίων στα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του bloko.gr, ακολούθησε το κείμενο με την υπογραφή 350 αξιωματικών της ΣΑΕΑ, για να προκύψει το κείμενο απάντησης του Νίκου Καραδήμα, το οποίο και παραθέτουμε.


Σκηνικό τρομοκρατίας επιχειρούν να στήσουν εκ νέου "αγνωστοι" προβοκάτορες. Κρύβονται πίσω απ την ανωνυμία χρησιμοποιώντας αφενός συνωμοτικούς κανόνες επικοινωνίας και αφετέρου με ένα ύφος γραφής εφάμιλλο ατόμου με διπολική διαταραχή κάνουν την εμφάνισή τους προς αυτοεπιβεβαίωση! 

Αντιγράφουν την ανωνυμία μιας δήθεν "υψηλής αστυνόμευσης" αγνοώντας τα περί συνοχής και συνεκτικού δεσμού του σώματος. Άλλοτε εμφανίζονται ως αδικημένοι αξιωματικοί ΣΑΕΑ και άλλοτε ως υποστηρικτές των αποφοίτων ΤΕΜΑ Μη σας φοβίζουν οι ανώνυμοι. Είναι δειλοί χωρίς προσωπικότητα. 

Οι Συνάδελφοι Αξιωματικοί της ΣΑΕΑ Έχουν ονοματεπώνυμο και είναι αξιοπρεπείς. Δεν χρειάζονται ανώνυμους εκπροσώπους!!!!!


η εικόνα προφίλ του Νίκος Καραδήμαςο κ. Νίκος Καραδήμας

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια