Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο γραφείο του!

Ο βουλευτής Β’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, είδε το απόγευμα της Πέμπτης, 07.06.2018, περισσότερους από 10 κουκουλοφόρους να επιτίθενται στο γραφείο
του.
Την… ανακοίνωση έκανε ο ίδιος.
«Μόλις δέχθηκα επίθεση απο κουκουλοφορους στο γραφείο μου» έγραψε στο Twitter.
Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter βίντεο με την επίθεση των αγνώστων. Για την ακρίβεια δείχνει το… τέλος της επίθεσης. Την αποχώρηση, δηλαδή, των αγνώστων.
Διαρκεί μόλις 20 δευτερόλεπτα, αλλά είναι ενδεικτικό. Τα πλάνα είναι τραβηγμένα προφανώς από κινητό τηλέφωνο. Δείχνουν περισσότερους από δέκα αγνώστους να βρίσκονται στην είσοδο του γραφείου. Επικρατεί ο… κακός χαμός, με τους αγνώστους να φωνάζουν, ενώ επίσης ακούγονται έντονοι θόρυβοι, σαν κάτι να χτυπούν.
Στο δρόμο φαίνονται επίσης τα τρικάκια που οι άγνωστοι πέταξαν.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Η… live ενημέρωση από τον βουλευτή της ΝΔ, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Με τρίτη ανάρτηση, ο ίδιος τονίζει πως «Για τον κουφοντίνα διαδηλωναν σε εμενα«.
Στην ανάρτηση αυτή ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έχει επισυνάψει και τρεις φωτογραφίες.
Στην πρώτη φαίνεται γραμμένη με σπρέι σε τοίχο (σ.σ. άγνωστο αν είναι στο εσωτερικό του γραφείο ή στον διάδρομο) η λέξη «αλληλεγγύη», ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχει κι ένα… ορφανό «Σ»! Ίσως οι άγνωστοι ήθελαν να συνεχίσουν την φράση τους, αλλά τελικά να μην… πρόλαβαν. 
Οι άλλες δύο φωτογραφίες δείχνουν τα τρικάκια με το κείμενο για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο οποίος υπενθυμίζεται πως κάνει απεργία πείνας με αίτημα την χορήγηση νέας άδειας.
Δείτε τις εικόνες  
Δείτε την τρίτη -κατά σειρά- ανάρτηση

Βαρβιτσιώτης: «Ο φρουρός πυροβόλησε στον αέρα»!

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, περιγράφοντας το περιστατικό.
«Το κτίριο που είναι το γραφείο μου δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 κουκουλοφόρους. Μπήκαν οπλισμένοι με βαριοπούλες. Έγραψαν συνθήματα έξω από το γραφείο μου«, τόνισε αρχικά.
Στην συνέχεια αποκάλυψε πως οι άγνωστοι απείλησαν τον αστυνομικό φρουρό, ο οποίος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό!
«Δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε στόχος επίθεσης», συμπλήρωσε, λέγοντας επίσης πως «ευτυχώς που υπήρχε κι ο αστυνομικός φρουρός…
Δείτε όσα δήλωσε

newsit.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια