Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ντροπή σου κ. Καραϊβάζ - Επιστολή αναγνώστη και μία απάντηση


Από αναγνώστη του bloko.gr λάβαμε την επώνυμη επιστολή που παραθέτουμε ευθύς αμέσως και ακολουθεί η δική μας απάντηση.

Αγαπητό site στο
χρονικό διάστημα που διανύουμε,διεξάγεται η δίκη για την υπερτιμολόγηση ενοικίασης πυροσβεστικών ελικοπτέρων,με κατηγορούμενους δύο πρώην Αρχηγούς της Πυροσβεστικής και αρκετούς Αξιωματικούς του Σώματος εν ενεργεία και αποστρατεία.

Δυστυχώς δεν βλέπω να αναφέρεσται καθόλου στο θέμα,ενώ κατά το παρελθόν είχατε κάνει πολλές και μεγάλες εκτενείς αναφορές και άρθρα.Φαίνεται ότι ο απόστρατος ανώτατος αξιωματικός,πρώην διευθυντής οικονομικών το έχει κανονίσει το θέμα;;;;;;;;;;

Ντροπή σου κύριε Καραιβάζ,δεν εξηπηρετεί τώρα,μούγκα,περιμένω νεότερα,αν δεν υπάρξουν θα δημοσιευτούν στο τύπο και σε site τα προηγούμενα άρθρα σας και ένα πελώριο ερωτηματικο για τη σιωπή;;;;
Πέτρος Π.
Απάντηση bloko.gr:  Αγαπητέ κ. Πέτρο, παραλείψατε να διευκρινίσετε σε τί ακριβώς συνίσταται η αιδώς. Στη μη αναφορά από το bloko.gr στη δίκη; Η αλήθεια είναι ότι για τη διεξαγωγή της ενημερωθήκαμε απέ εσάς και σας ευχαριστούμε. Θα παρακολουθήσουμε και θα ενημερώσουμε αναλυτικά για το αποτέλεσμα της. 
Αναφέρεστε στη μη αναφορά μας ή στις μη αναφορές μας στις εκμισθώσεις; Μα το θέμα έχει διευθετηθεί μετά την ανάθεση της εργολαβίας στη NAMSA ή όπως αλλιώς λέγεται τώρα. Αν και όπως μαθαίνουμε κι εκεί ανακύπτουν προβλήματα και ειδικά στο ζήτημα της συντήρησης, με πολλούς αξιωματικούς που ίσως προήχθησαν και τους ανατέθηκαν συγκεκριμένα καθήκοντα, μεταξύ των οποίων η υποχρέωση της υπογραφής συμβάσεων, που μετά τα όσα προηγήθηκαν αρνούνται να προσυπογράψουν, φοβούμενοι προφανώς ότι κάποια ημέρα θα βρεθούν κι αυτοί στο εδώλιο. Ποιος μπορεί να τους ψέξει; Η άρνηση ή η προσυπογραφή κατόπιν άσκησης πιέσεων, συνιστά αναμφίβολα ζήτημα αδιαφάνειας και εν δυνάμει νέου σκανδάλου. Δεν μπορείτε να γνωρίζετε όμως σε ποιο ακριβώς στάδιο διερεύνησης της υπόθεσης βρισκόμαστε.
Με εκτίμηση
Γιώργος Καραϊβάζ


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια