Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βρέθηκε η σορός του 70χρονου κτηνοτρόφου στην Κρήτη


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απολογούνται σήμερα στον ανακριτή Χανίων τα δύο 



αδέλφια από τα Σφακιά, για τον θάνατο του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, ο οποίος αγνοείτο από τις 7 Μαρτίου. Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη των δύο Σφακιανών και λίγο πριν οδηγηθούν στον Ανακριτή για να απολογηθούν, οι αστυνομικές αρχές των Χανίων εντόπισαν τη σορό του άτυχου 70χρονου. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι ένας εκ των δύο αδελφών λύγισε και ήταν εκείνος που υπέδειξε το σημείο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Παρασκευής, η σορός όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε φύγει το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου ο άτυχος άνδρας, βρέθηκαν σε περιοχή του Αλικιανού στα Χανιά.

Τα δύο αδέλφια, γνωστοί επιχειρηματίες της περιοχής, επιμένουν κατηγορηματικά ότι δεν έχουν εμπλοκή στην υπόθεση εξαφάνισης του ηλικιωμένου, ωστόσο η ΕΛΑΣ υποστηρίζει ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία ενοχής σε βάρος τους. Το πιο καθοριστικό στοιχείο είναι οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο εργοτάξιο των δύο αδερφών και ανήκουν, σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια, στο θύμα.
Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν επικεντρώσει από την αρχή τις υποψίες των Αρχών, καθώς ήταν γνωστό ότι δεν είχαν καλές σχέσεις με τον ηλικιωμένο.

«Έσπασε» ο ένας αδελφός

Όπως αναφέρει το cretalive, οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι ήταν που υπέδειξαν το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου Παντελή Δουρουντάκη καθώς και το αυτοκίνητό του. Ανατριχίλα προκαλεί η διαπίστωση δε,  ότι ο 70χρονος και το όχημα βρέθηκαν θαμμένοι στο ίδιο σημείο όπου είχε ψάξει η Αστυνομία, από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισης.
Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αλικιανού, σε απόσταση μόλις ενός μέτρου από το σημείο όπου είχαν σκάψει, καθώς από την αρχή φαίνεται πως υπήρχε συγκεκριμένη πληροφορία στις Αρχές.
Σύμφωνα με νομικούς κύκλους έχει ομολογήσει ο ένας από τους δύο αδερφούς, υποδεικνύοντας το σημείο.
Πηγή: cretalive, flashnews
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια