Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Απάντηση στους 350 από 1.200'' - Κείμενο αστυνομικού

Δημοσιεύουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

Οι κύριοι υπαστυνομοι ΣΑΕΑ που θίγονται λες και ζουν στην εποχής των παγετώνων που δεν πρεπει να εκσυγχρονιστεί ποτε αυτή η ταλαιπωρημένη υπηρεσία και το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
 Και γράφω ως ένας ανθυπαστυνόμος που πέρασα το 1998 στις πανελλήνιες εξετάσεις με πάνω απο 17.000 μόρια που έγινα το 2003 αρχιφύλακας με δύσκολες εξετάσεις που έγινα το 2008 ανθυπαστυνόμος πάλι με εξετάσεις και που 10 χρόνια παραμένω στον ίδιο βαθμό που αντίστοιχοι υπαξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων έχουν γίνει ήδη ανθυπολοχαγόι και θα έχουν καταλυτικό βαθμό αντισυνταγματάρχη οι οποίοι ούτε τα μόρια τα δικα μου έπιασαν ούτε δώσανε 2 φορές εξετάσεις για να πάρουν βαθμούς ούτε στο πεζοδρόμιο και στο γραφειο του αξιωματικού υπηρεσίας κάθισαν και έρχονται 350 ΣΑΕΑ αξιωματικοί που δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει εκσυγχρονισμός και γράφουν για διοίκηση και κατι ιστορίες για άγριους. Η διοίκηση κερδίζεται με καθημερινές εξετάσεις στο πεζοδρόμιο και όχι με χαριστικές κινήσεις .

Αν αξίζετε κανενας δεν θα σας στερήσει να διοικήσετε ακόμα και απο τον πρωτο χρονο υπηρεσίας.Δυστυχως σε αυτο το σώμα γεμίσαμε διοικητές και στέρεψαν οι ηγέτες . Σας Ευχαριστω

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια