Κέντρο δια Βίου Μάθησης – Το σεμινάριο της 30ης Ιουνίου

Η θυματολογία ορίζεται ως η εξονυχιστική μελέτη και ανάλυση των χαρακτηριστικών του θύματος ή των θυμάτων. Η θυματολογία παίζει σημαντικό ρόλο αφού αποτελεί το ½  του εγκλήματος, όπως εξίσου σημαντικά είναι και ο τόπος του εγκλήματος, το όπλο που χρησιμοποιήθηκε και οι πιθανοί αυτόπτες μάρτυρες. Η σημαντικότητα της θυματολογίας επιβεβαιώνεται απο τις περιπτώσεις που το θύμα  καταφέρνει να επιζήσει και παρέχει την φυσική και συμπεριφοριστική περιγραφή του δράστη..........

  

Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής ακολουθήστε τον σύνδεσμο http://peripsichis.gr/index.php/seminaria/dikastikhpsyxologia/226-30-06-2018-victim-profiling

 

 
  

***Προς αποφυγή της όποιας σύγχυσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ΔΕΝ συνεργαζόμαστε με κανένα κέντρο που προωθεί και προβάλλει πανομοιότυπη θεματολογία με τη δική μας.

Οι συνεργάτες μας διεξάγουν τη θεματολογία τους αποκλειστικά σε συνεργασία με το περί Ψυχής και δεν είναι εισηγητές των πανομοιότυπων ή παρόμοιων θεματολογιών που προβάλλονται από άλλα κέντρα.

Όλα τα σεμινάρια του κέντρου μας είναι πρωτότυπα, συνεπώς οι περιλήψεις, η θεματολογία και το υλικό παρουσίασης προέρχονται από το ''περί Ψυχής'' και τους ανακοινωμένους συνεργάτες μας. Οποιαδήποτε ομοιότητα στην περίληψη, στη θεματολογία και το υλικό παρουσίασης αποτελεί προϊόν αντιγραφής και συνιστά κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά τα εκπαιδευτικά κέντρα που απευθύνονται και να ελέγχουν αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.


_