Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαρακόπουλος: Να αποπερατωθούν οι 3 πολυκατοικίες στην 110 Π.Μ. - Μπορούν να στεγάσουν 54 οικογένειες στρατιωτικών

Να αποπερατωθούν 3 πολυκατοικίες που έχουν μείνει ημιτελείς από την δεκαετία του 1980 στην 110 Π.Μ., έτσι ώστε να δοθούν κατοικίες σε 54 οικογένειες στρατιωτικών ζητά μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Ο Θεσσαλός πολιτικός με Αναφορά του προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο συνηγορεί στο αίτημα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.) που του απέστειλε σχετική επιστολή με θέμα ''Παροχές – Διευκολύνσεις στο Στρατιωτικό Προσωπικό''. Σ’ αυτήν αναφέρεται ότι η κάθε μια από αυτές τις πολυκατοικίες έχει δυνατότητα διάθεσης 18 διαμερισμάτων, που θα δώσει τη δυνατότητα να στεγαστούν 54 οικογένειες εξοικονομώντας ένα σεβαστό ποσό στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό από ενοίκια, κοινόχρηστα και άλλους συναφείς λογαριασμούς. 

Στην επιστολή τονίζεται ότι «στα πλαίσια της ανακήρυξης του 2018 ως έτους μέριμνας προσωπικού αποτελεί χρυσή ευκαιρία για την υπηρεσία η αποπεράτωση των προαναφερθεισών πολυκατοικιών και η παράδοσή τους σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα επ’ ωφελεία των στελεχών της Π.Α. Καθίσταται επομένως επιτακτική η ανάγκη η υπηρεσία να ενσκήψει με ενδιαφέρον και αφοσίωση πάνω από το συγκεκριμένο ζήτημα και να αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι βασικός της προσανατολισμός είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του προσωπικού και η οικονομική ενίσχυση σημαντικού αριθμού συναδέλφων οι οποίοι με ιδρώτα και αίμα συντηρούν ένα σπίτι στην πόλη με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον οικογενειακό κορβανά».

Ο κ. Χαρακόπουλος ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να αξιολογήσει και να εγκρίνει το αίτημα της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. και να τον ενημερώσει επ’ αυτού.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια