Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκδικάζεται η έφεση για την επίθεση στον Αλ.Αλαβάνο στον Άγιο Παντελεήμονα το 2010

Την Τρίτη 5/6 ξεκίνησε η έφεση των χρυσαυγανακτισμένων του Αγίου Παντελεημονα (Σκορδέλη, Γιαννάτου, Παπαδάκη, Σοφιά) , οι οποίοι έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα για την επίθεση στον Αλέκο



 Αλαβάνο και την ομάδα του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» που επισκέφθηκε τον Άγιο Παντελεήμονα το 2010. Η Χρυσαυγίτισσα Σκορδέλη – όπως πάντα – δεν παρίστατο αλλά εκπροσωπήθηκε από την δικηγόρο της, ενώ ο Σοφιάς ήταν απών. 

Εξετάστηκαν μάρτυρες πολιτικής αγωγής, τότε συμμετέχοντες στην εκλογική περιοδεία Αλαβάνου, αστυνομικοί της ασφάλειας του Αλαβάνου και άλλοι αστυνομικοί. 

Από τις φωτογραφίες που προσκομίστηκαν και τις καταθέσεις των μαρτύρων, όχι μόνο δεν χωρεί καμιά αμφιβολία για την επίθεση, αλλά αντίθετα προκύπτει ότι ήταν συντονισμένη και καθοδηγούμενη ενέργεια τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής με επικαφαλής επιτόπου τον Παναγιώταρο.  

Οι συνήγοροι της υπεράσπισης των κατηγορούμενων επιχείρησαν να αποδείξουν πως η επίθεση δεν ήταν απρόκλητη, διότι οι ίδιοι κατηγορούμενοι, είχαν επιτεθεί σε κάποιους από τους μάρτυρες κατηγορίας και προγενέστερα, στο ατελείωτο γαϊτανάκι επιθέσεων και τραυματισμών μεταναστών και αλληλέγγυων πολιτών που είχε στήσει η Χρυσή Αυγή από το 2008 κι έπειτα στην περιοχή! 

Η δίκη διακόπηκε λόγω παρέλευσης ωραρίου και συνεχίζεται στις 28/6, στο κτίριο 4, αίθουσα 3 της Ευελπίδων. Θα είμαστε και πάλι εκεί. Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

kar.org.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια