Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μπήκε να κλεψει κι έφυγε ντυμένος..."γαμπρός" - Σύλληψη 19χρονου στην Καβάλα

Μπήκε κρυφά σε ένα σπίτι στην Καβάλα και βγήκε... ντυμένος στην πένα ένας 19χρονος ο οποίος το είχε βάλει στο μάτι και παραφύλαγε απέξω μέχρι να φύγουν οι ιδιοκτήτες του.
Όταν ο νεαρός βεβαιώθηκε ότι το πεδίο ήταν ελεύθερο, διέρρηξε το σπίτι και άρχισε να ψάχνει κάθε γωνιά του για να βρει χρήματα, πολύτιμα αντικείμενα και ό,τι άλλο θα του... γυάλιζε.

Όπως φαίνεται, δεν βρήκε κάτι αξίας, αλλά ήταν αποφασισμένος να μη φύγει με άδεια χέρια και αποφάσισε να ρίξει μια ματιά στα ρούχα που περιείχαν οι ντουλάπες. Προφανώς, το... θέαμα τον ενθουσίασε αφού δεν αρκέστηκε να βάλει σε σακούλες ό,τι του άρεσε από μπλούζες, παντελόνια και παπούτσια, αλλά θέλησε και να ντυθεί εκείνη τη στιγμή από την κορυφή ως τα νύχια!

Προφανώς, τα μεγέθη του ταίριαζαν με αυτά του ιδιοκτήτη, καθώς φόρεσε ρούχα και παπούτσια που του ήρθαν "κουτί". Αφού "σενιαρίστηκε" με τα νέα του αποκτήματα, θέλησε να αντικαταστήσει το... κινητό του και άρπαξε ένα που βρήκε μέσα στο σπίτι. Μετά έφυγε ντυμένος σαν... γαμπρός, παίρνοντας μαζί του και αρκετές αλλαξιές!

Όμως, ο 19χρονος διαρρήκτης δεν πρόλαβε να χαρεί την ανανεωμένη του... γκαρνταρόμπα, αφού εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ύστερα από καταγγελία των ιδιοκτητών του σπιτιού για τη διάρρηξη. Συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

πηγή: seleo

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια