Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επεισόδια μετά την κηδεία της 13χρονης στην Άμφισσα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Οι συγκεντρωμένοι μετά το νεκροταφείο και την ταφή της 13χρονη που έχασε τη ζωή της από πυρά επιχειρηματία που ακόμα δεν έχει συλληφθεί,  βγήκαν στον δρόμο και απέκλεισαν με λάστιχα και
ξύλα την περιφερειακή οδό που οδηγεί στη Λαμία.
Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στον δρόμο, αποκλείοντας και τα δύο ρεύματα της περιφερειακής. Οι αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούν διακριτικά τα γεγονότα, έχοντας αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία της περιοχής, ενώ έχουν διακόψει και την κυκλοφορία αρκετά μέτρα πριν το σημείο όπου εξελίσσονται τα γεγονότα. 


ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπάλληλος του επιχειρηματία, που κατηγορείται ως συνεργός στο έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος βρέθηκε μέσα στο αγροτικό του επιχειρηματία λίγη ώρα μετά τους πυροβολισμούς που στοίχισαν τη ζωή στη 13χρονη. Ρομά που άρχισαν να καταδιώκουν τον δράστη, μπορεί να μην κατάφεραν να πιάσουν τον ίδιο, ωστόσο εγκλώβισαν τον υπάλληλό του και του επιτέθηκαν.
Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο η αστυνομία και τον οδήγησε στο τμήμα. Θα ερευνηθεί αν βοήθησε τον φερόμενο ως δράστη στο έγκλημα. Μέχρι στιγμής ο ίδιος αρνείται τα πάντα, ενώ όπως λέει δεν γνωρίζει που μπορεί να έχει βρει καταφύγιο το αφεντικό του.

http://tempo24.news



_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια