Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Mε Πετρολούκα Χαλκιά και Αντώνη Κυρίτση το γλέντι των Ηπειρωτών Αστυνομικών και Π.Υ. Αττικής

Στις 14 Σεπτεμβρίου οι Ηπειρώτες αστυνομικοί και πυροσβέστες της Αττικής δίνουν ραντεβού για μία βραδιά και πολύ κέφι και νοσταλγία.

 

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

μέλη & φίλοι του Συλλόγου μας,

Ηπειρώτες & Ηπειρώτισσες.

Θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι το παραδοσιακό ηπειρώτικο πανηγύρι που εδώ και 2 δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα των ηπειρωτών της Αττικής θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 14 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι λόγοι είναι διαδικαστικοί και οργανωτικοί, θέλουμε όμως να το επικοινωνήσουμε γιατί εδώ και αρκετές εβδομάδες δεχόμαστε βροχή ερωτημάτων για την ημερομηνία της εκδήλωσης.

Το 19ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ είναι για μας εμάς στοίχημα σε ότι αφορά την αρτιότητα στην οργάνωση, την διασκέδαση των φίλων που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος της βραδιάς θα μιλάμε όλοι για την καλύτερη εκδήλωση από την απαρχή του Συλλόγου.

Η 14η Σεπτεμβρίου επιλέχθηκε από εμάς και για λόγους συμβολικούς αφού η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να παράγουμε τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της γενέτειράς μας,της Ηπείρου, αφού...σε όποιο μέρος του κόσμου και αν ταξιδέψουμε η ΉΠΕΙΡΟΣ είναι μέσα μας.

 


Με τιμή,

το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών και Π.Υ. Αττικής.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια