Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Ολυμπιακός ζητά αφαίρεση βαθμών για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ζητώντας την αφαίρεση τριών βαθμών από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο νέο
πρωτάθλημα.
Οι «ερυθρόλευκοι» προσκόμισαν φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό, υποστηρίζοντας ότι πριν την έναρξη του τελικού και μετά την άφιξη των αποστολών στο ΟΑΚΑ έλαβαν χώρα, εντός του γηπέδου, επεισόδια από οπαδούς των δύο ομάδων, που σχετίζονται με βιαιοπραγίες και φθορά ξένης περιουσίας.
Οι φιναλίστ του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας έχουν κληθεί να απολογηθούν αύριο (18/5), όμως επειδή στο κατηγορητήριο δεν υπήρχε η συγκεκριμένη κατηγορία ο Ολυμπιακός ζήτησε την άσκηση συμπληρωματικής πειθαρχικής δίωξης με το άρθρο 15 (παρ. 4) του πειθαρχικού κώδικα, το οποίο προβλέπει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στο επόμενο πρωτάθλημα, τιμωρία έδρας από 2 έως 4 αγωνιστικές και πρόστιμο από 50.000 έως 250.000 ευρώ.
Επίσης, η πειραϊκή ομάδα ζητεί τον πειθαρχικό έλεγχο των παρατηρητών του αγώνα, επειδή δεν ανέφεραν στις εκθέσεις τους τα επεισόδια που επικαλούνται οι άνθρωποί της.

ΑΠΕ - ΜΠΕ


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια