Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καμίνης: Δεν απευθύνομαι στον Τόσκα για την ανομία, δεν έχει βούληση

Δραματική έκκληση προσωπικά στον πρωθυπουργό ώστε να βρεθεί λύση στο οξύ πρόβλημα της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος
Καμίνης, βάλλοντας παράλληλα κατά του Νίκου Τόσκα.

«Τα φαινόμενα (ανομίας) έχουν διογκωθεί. Εγώ δεν απευθύνομαι στον κ. Τόσκα δεν έχω αυταπάτες ότι έχει βούληση να λύσει το πρόβλημα, απευθύνομαι στον κ. Τσίπρα, γιατί είναι πρόβλημα με πάρα πολλές όψεις. Είναι πλέον θέμα του πρωθυπουργού» επισήμανε, καταλογίζοντας αδράνεια στα κυβερνητικά στελέχη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

«Αυτή την κατάσταση τη βλέπαμε χρόνια να ξετυλίγεται… Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου κάποια στιγμή δεν θα μπορούμε να την ελέγξουμε» τόνισε ο κ. Καμίνης.

«Μη μού μιλάνε για δικαιώματα, τα δικαιώματα πρέπει να ασκούνται με ευθύνη προς το κοινωνικό σύνολο, και αυτό να το ξέρει η κυβέρνηση της Αριστεράς, γιατί κάποια στιγμή θα έρθει μια πολύ δεξιά και τότε θα δείτε καταστολή… » ανέφερε δε με νόημα ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Υπάρχει θέμα πολιτικής βούλησης είναι θέμα της πολιτείας και πρέπει να το αντιμετωπίσει, αν δεν θέλει αυτές τις αρμοδιότητες να τις δώσει σε εμάς» τόνισε ο Γιώργος Καμίνης.

skai.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια