Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγχαρητήρια της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. στους αστυνομικούς της Στερεάς Ελλάδας


Πολλές και σημαντικές υποθέσεις εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Στερεάς Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες και για το λόγο αυτό η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ τους συγχαίρει.


Το Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας με αφορμή τις πρόσφατες επιτυχίες των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Λαμίας, στο πεδίο αντιμετώπισης της οργανωμένης καλλιέργειας και διακίνησης των ναρκωτικών, αναφορικά  με τον εντοπισμό φυτείας και κατάσχεσης συνολικά (3.700) οπιούχων φυτών «παπαρούνες», σε περιοχή της Βοιωτίας, καθώς και σύλληψης τεσσάρων (4) αλλοδαπών καλλιεργητών της φυτείας, από την πρώτη αναφερόμενη Υπηρεσία την 14/5, καθώς και με την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, που δρούσε στη Λαμία, από την δεύτερη αναφερόμενη υπηρεσία την 22/5, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Διοικητή, στους Αξιωματικούς και στο προσωπικό αυτών οι οποίοι εργάστηκαν άοκνα, μη φειδόμενοι χρόνου, για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών που πλήττει την κοινωνία μας.

    Επίσης συγχαίρουμε τους συναδέλφους του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, οι οποίοι με την ψυχραιμία που επέδειξαν και τον άριστο επαγγελματισμό τους απέτρεψαν συμπολίτη μας από πράξη αυτοχειρίας από την οροφή πολυκατοικίας στο κέντρο της Λαμίας.

    Τέτοιες επιτυχίες και ενέργειες αφενός εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας, καταδεικνύοντας παράλληλα και το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των αστυνομικών, αφετέρου αναδεικνύουν το πολυδιάστατο και δύσκολο έργο που επιτελούν καθημερινά τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, κάτω από αντίξοες συγκυρίες.

 

 


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια