Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Νοτιοανατολικής συγχαίρει την ΕΚΑΜ για τη σύλληψη των δραπετών


‘’Αν και η πολιτεία επιχειρεί να κάμψει το φρόνημα της Ε.Κ.Α.Μ. με την μείωση του επιδόματος, αυτοί συνεχίζουν με αυτοθυσία να προσφέρουν στον Έλληνα πολίτη’’ αναφέρει η Ένωση
Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Ένωσή μας, συγχαίρει  τους συναδέλφους της Ε.Κ.Α.Μ., οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό καταφέρνοντας να συλλάβουν δύο επικίνδυνους κακοποιούς που απέδρασαν κατά τη μεταγωγή τους από το λιμάνι του Πειραιά.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών οι δραπέτες εντοπίστηκαν σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και με κοινή επιχείρηση της Ε.Κ.Α.Μ. και της Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι. συνελήφθησαν. Οι ισοβίτες ήταν οπλισμένοι με περίστροφο, όμως η ταχεία ανάπτυξη της ομάδας της Ε.Κ.Α.Μ. δεν άφησε περιθώρια αντιδράσεων.

Πρόσφατα, η Ε.Κ.Α.Μ. κατέκτησε την πέμπτη θέση παγκοσμίως, μία εξαιρετική διάκριση μεταξύ των καλύτερων αστυνομικών ειδικών μονάδων στον κόσμο, σε διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά κέντρα για επίλεκτες μονάδες στο Αμάν της Ιορδανίας.

Αν και η πολιτεία επιχειρεί να κάμψει το φρόνημα της Ε.Κ.Α.Μ. με την μείωση του επιδόματος, αυτοί συνεχίζουν με αυτοθυσία να προσφέρουν στον Έλληνα πολίτη.

Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας, οι οποίοι με ζήλο και αυταπάρνηση έπραξαν τα δέοντα, βοηθώντας να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες.

 

Για το Δ.Σ.

 

-Ο-                                                                                                   -Ο-

Πρόεδρος                                                                                   Γεν. Γραμματέας

 

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                  ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

 


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια