Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα στοιχεία για τις εξαφανίσεις - Τι προκύπτει για τις δύο Βουλγάρες στην Κρήτη

Νέο στίγμα και κατεύθυνση στις έρευνες των αρχών στην υπόθεση του θρίλερ της αγνοούμενης 


 37χρονης εγκύου στο Ρέθυμνο ενδέχεται να δώσει η μαρτυρία προσώπου, το οποίο υποστηρίζει ότι την ημέρα της εξαφάνισης είδε και χαιρέτησε τον 45χρονο σύντροφό της-ο οποίος ως γνωστόν αυτοκτόνησε λίγες ημέρες μετά – ψηλά στο βουνό, στην περιοχή που οδηγεί προς Μουρνέ.
Με βάση την περιγραφή που δίνει ο μάρτυρας, η συνάντηση αυτή έγινε γύρω στις 2.30 με 3 το μεσημέρι της 2ας Μαΐου, ημέρα εξαφάνισης της 37χρονης Ντέσι.
Η μαρτυρία αυτή, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», εφόσον είναι αξιόπιστη δίνει νέα τροπή στις έρευνες των αρχών, οι οποίες μέχρι πρότινος εξερευνούσαν περιοχές προς την πλευρά των παραλιών με βάση άλλη μαρτυρία που ανέφερε ότι γύρω στη 1 το μεσημέρι της 2ας Μαίου είχε δει το ζευγάρι να επιβαίνει στο αυτοκίνητο του 45χρονου και να κινείται προς την πλευρά της θάλασσας.
Τι συνέβη λοιπόν στις λίγες ώρες που μεσολάβησαν; Γύρω στη 1 το μεσημέρι η Ντέσι φέρεται να βρίσκεται με τον σύντροφό της στο αυτοκίνητο του και γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο 45χρονος εντοπίζεται μόνος στο αυτοκίνητο, σε μία ερημική περιοχή προς το βουνό.
Όσο περνούν οι ημέρες και νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο, τόσο εξανεμίζονται οι ελπίδες για αίσια έκβαση στο θρίλερ. Η 37χρονη, έγκυος στον 4ο μήνα, σχεδίαζε με φίλη της να πάει στο γιατρό για εξετάσεις, ανυπομονούσε να γεννηθεί το παιδί της παρά τις αντιρρήσεις και τους καυγάδες με τον σύντροφό της.
Την ημέρα της εξαφάνισης είχε αναφέρει στη μητέρα της και σε φίλες της ότι θα πήγαιναν για φαγητό με τον 45χρονο Ρεθυμνιώτη, στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου.
Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Όταν ο σύντροφος της ρωτήθηκε τις επόμενες ημέρες για τη Ντέσι, ισχυρίστηκε ότι έφυγε στη Γερμανία και ότι τη μετέφερε ο ίδιος στο αεροδρόμιο. Το θρίλερ περιπλέχθηκε όταν ο 45χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού του. Είχε προηγηθεί κλήση από την Αστυνομία για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση.
Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Αγωνία και για την 38χρονη Τόνια

Κορυφώνεται η αγωνία και για την 38χρονη Αντονίνα Ζόεβα, επίσης Βουλγάρα, η οποία διέμενε στο Ρέθυμνο και τα ίχνη της αγνοούνται από τις 11 Μαΐου.
Φέρεται να είχε πάει για μπάνιο με φίλες της και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο Έλληνα που τη φιλοξενούσε στο σπίτι του, σε χωριό του Ρεθύμνου. Στις φίλες της φέρεται να είπε ότι θα τη μετέφερε στην πόλη του Ρεθύμνου για να συναντήσει έναν άλλον φίλο της, συριακής καταγωγής. Το οικογενειακό περιβάλλον της αγνοούμενης ζητά από τις αρχές να ερευνήσουν τους δύο άνδρες και κυρίως τις σχέσεις που είχε η 38χρονη με τον Σύρο, τον οποίο χαρακτηρίζουν μυστήριο.  Όπως ανέφερε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη η αδερφή της αγνοούμενης «αυτός ο άνθρωπος στο παρελθόν έστελνε στην οικογένειά τους  μηνύματα ανησυχητικά.
Η Τόνια τους είχε πει να τον αγνοήσουν. Πριν μερικές μέρες άρχισε πάλι να τους  στέλνει ανάλογα μηνύματα.  Τους ρωτούσε αν είχαν  μιλήσει μαζί της,  γιατί εκείνος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει.
Η αστυνομία πρέπει να ελέγξει τους δύο άνδρες που σχετίζονταν με την αδελφή μου.  Να ερευνήσει αν όλα όσα ισχυρίζονται ισχύουν. Ο Έλληνας, που υποστηρίζει πως του ζήτησε να τη μεταφέρει στην πόλη του Ρεθύμνου, πού την πήγε; Τι ακριβώς συνέβη; Επίσης από πού έμαθε ο Σύρος ότι χάθηκε και υπέβαλε δήλωση εξαφάνισης;
Ποια είναι η μεταξύ τους σχέση;» αναρωτήθηκε η αδελφή της.

patris.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια