Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί είπαν στον ΓΓ Δημόσιας Τάξης οι Αστυνομικοί του Ηρακλείου

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Ηρακλείου, ύστερα από τη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης: Την 10-05-2018, το Διοικητικό Συμβούλιό μας, κατόπιν
προσκλήσεως, συναντήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, τον οποίο συνόδευαν ο Προϊστάμενος  Επιτελείου ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος κ. Καραμαλάκης Μιχαήλ και ο Προϊστάμενος Κλάδου Ανθρωπίνου Δυναμικού ΕΛ.ΑΣ. Υποστράτηγος κ. Δασκαλάκης Ανδρέας παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης Υποστράτηγου κ. Λαγουδάκη Κων/νου και του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου Ταξιάρχου κ. Κανακουσάκη Ιωσήφ.
     Στον Γενικό Γραμματέα μεταφέρθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, με κυριότερα την υποστελέχωση της πλειοψηφίας αυτών και τις σοβαρές ελλείψεις σε οχήματα και υλικοτεχνική υποδομή, προβλήματα που έχουν επισημανθεί και από τις πρόσφατες επισκέψεις μας στις Υπηρεσίες του Νομού οι οποίες θα συνεχιστούν.
     Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δύο Υπηρεσίες που θα επωμιστούν το μεγαλύτερο φορτίο κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο, το Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου και το Α.Τ. Χερσονήσου Ηρακλείου, τα οποία δυστυχώς δεν έχουν ενισχυθεί όσο πρέπει με κίνδυνο η αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών να καταστεί ελλιπέστατη με δυσάρεστα για την τοπική οικονομία επακόλουθα.
     Είμαστε αισιόδοξοι, ότι τα προβλήματα που μεταφέρθηκαν εισακούστηκαν, και η ηγεσία θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς επίλυσή τους, κάτι που οφείλει άλλωστε στην κοινωνία του Ηρακλείου.         
     Mε εκτίμηση,
  Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                               ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια