Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο από την επίσκεψη Τσουβάλα στην Κύπρο



O Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, είχε σήμερα συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, κατόπιν επίσημης
πρόσκλησης.
Κατά τη συνάντησή τους, οι δύο Αρχηγοί συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος στον τομέα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, όπως είναι η απειλή της τρομοκρατίας, το οργανωμένο έγκλημα, τα ναρκωτικά, το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, η παράτυπη μετανάστευση αλλά και η αστυνομική εκπαίδευση και μετεκπαίδευση.
Ο Αρχηγός Αστυνομίας καλωσόρισε τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας στο Γραφείο του, αναφέροντας ότι επί Αρχηγίας του κ. Τσουβάλα έχει ενισχυθεί περαιτέρω η αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών μας, τόσο σε επιχειρησιακό και επιτελικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών και εμπειρογνωμοσύνης. Από πλευράς του, ο κ. Τσουβάλας ευχαρίστησε τον κ. Χρυσοστόμου για την πρόσκληση και τη φιλοξενία που τυγχάνει η ελληνική αποστολή και εξέφρασε την ευαρέσκεια του για τη διαχρονική και άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο Αστυνομιών, ιδιαίτερα σε θέματα εσωτερικής ασφαλείας.
Ο κ. Τσουβάλας, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του, συνοδευόταν από τρία ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, την Αντιστράτηγο κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Γενική Επιθεωρήτρια Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, τον Ταξίαρχο κ. Πέτρο Τζεφέρη, Διευθυντή του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων και την Ταξίαρχο κα Αθανασία Κορκοντζέλου, Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας.
Το πρωί ο κ. Τσουβάλας, παρέστη στη Θεια Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας και Αγίας Ειρήνης (πλησίον του Αρχηγείου Αστυνομίας), στο πλαίσιο των εορτασμών για την Προστάτιδα της Αστυνομίας Κύπρου Αγία Ειρήνη και το απόγευμα θα παραστεί στους επίσημους εορτασμούς της Αστυνομίας Κύπρου προς τιμή της Αγίας Ειρήνης. Κατά την τελετή ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας θα τιμηθεί με το Μετάλλιο Αξίας και Τιμής για τη συνδρομή του στην περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμιση της συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αστυνομίας Κύπρου.



_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια