Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΦΩΤΟ: Ντροπή! Την ώρα που η Τροχαία προσπαθούσε να βρει την οδηγό του μοιραίου ΙΧ, δείτε τι προσπαθούσε κάποιος να πουλήσει σε Χανιώτες


Ενώ η Τροχαία προσπαθούσε να βγάλει άκρη με το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο 57χρονο ποδηλάτη, Κώστα Τζωρτζάκη, ένας… «πανέξυπνος» Έλληνας προσπάθησε να βγάλει χρήματα, εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία.

 

Σε σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με μικρές αγγελίες που αφορούν τα Χανιά είχε αναρτήσει ένα προϊόν τελευταίας τεχνολογίας που… εξαφανίζει τα στοιχεία της πινακίδας με τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

 

Ένα προϊόν, όπως έγραφε στην αγγελία του, είναι για εκθεσιακή μόνο χρήση και όχι για τον δρόμο!

 


Αν είναι έτσι, τότε ποιος ο λόγος που έστελνε τιμές σε όσους τον ρωτούσαν για το κόστος του πλαισίου παραπλάνησης;

 


Ο συγκεκριμένος, εκτός των ερωτήσεων, δέχθηκε και τα «πυρά» ορισμένων μελών της ομάδας, που του επεσήμαναν ότι δεν γίνεται σε μία -ακόμη- «μαύρη» ημέρα για τα Χανιά, αυτός να θέτει προς πώληση ένα προϊόν που έχει ως σκοπό να… «κρύψει» τον «ένοχο» μίας τροχονομικής παράβασης ή ενός τροχαίου και να δυσκολεύει τα μέγιστα το έργο της Τροχαίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, τα στοιχεία του ατόμου είναι στη διάθεση της Τροχαίας Χανίων, άνδρας της οποίας έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκεται στη συγκεκριμένη ομάδα και είδε τους διαλόγους με τους χρήστες για το συγκεκριμένο προϊόν.

 

Το συγκεκριμένο πλαίσιο, όπως διατείνεται ο πωλητής του, καλύπτει μέσα σε δύο δευτερόλεπτα την πινακίδα με ένα μαύρο κάλυμμα, με αποτέλεσμα να μην διακρίνονται τα στοιχεία της.

 

Σύμφωνα με το μήνυμα που έστειλε σε έναν από τους χρήστες, το κόστος για ένα ζευγάρι «παραπλανητικών πλαισιών» ήταν 100 ευρώ συν τα μεταφορικά…

 

Και λέμε 100 ευρώ, γιατί μετά από λίγη ώρα η αγγελία… αποσύρθηκε ξαφνικά από την ομάδα αργά το απόγευμα της Παρασκευής!

 
πηγή: http://www.parakritika.gr/foto-ntropi-tin-ora-poy-trochaia-prospathoyse-na-vrei-tin-odigo-toy-moiraioy-ich-deite-ti-prospathoyse-kapoios-na-poylisei-se-chaniotes/

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια