Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αφιερωμένο στον αγώνα κατά της παράνομης οπλοχρησίας το Πανελλήνιο Συνέδριο Αστυνομικών


Τις οργανωτικές λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αστυνομικών 

που θα διεξαχθεί 9-13 Μαίου 2018 στο ξενοδοχείο Mirabello Beach είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κ. Κώστα Φραγκάκη.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την τελετή έναρξης καθώς και για τις εργασίες του Συνεδρίου που όπως έγινε γνωστό, ως κεντρικό θέμα έχει την “Παράνομη οπλοχρησία”, καθώς και για τις επισκέψεις που θα πραγματοποιήσουν οι σύνεδροι στη νήσο Σπιναλόγκα, στην Ιερά Μονή Τοπλού και στο Οροπέδιο Λασιθίου κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Λασίθι.
Εξ άλλου όπως έγινε γνωστό στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, στο δημαρχείο Αγίου Νικολάου, θα δοθεί συνέντευξη τύπου, παρουσία εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης κ. Ιωάννη Καραπατάκη, του Γ.Γ κ. Βασίλειου Παπά, του προέδρου της τοπικής διοίκησης Λασιθίου κ. Κωνσταντίνου Φραγκάκη προκειμένου να γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα φιλοξενίας των 350 περίπου συνέδρων που θα συμμετέχουν στις τριήμερες εργασίες του Πανελλήνιου Συνεδρίου.
cretapost.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια