Συνάντηση της Ένωσης Λασιθίου με τον Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος


Την Πέμπτη τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου συναντήθηκαν με τον Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος

Την Πέμπτη, 24/05/2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεωργίου και του Γεν. Γραμματέα ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Μιχαήλ της Ένωσης μας, με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρήστο.

    Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, τον ενημερώσαμε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί του Νομού μας, τα οποία έχουν προκύψει από την εφαρμογή της Αναδιοργάνωσης των Αστυνομικών υπηρεσιών, που σε συνδυασμό πάντα με την τεράστια έλλειψη προσωπικού, που μαστίζει τις υπηρεσίες - καθιστά το κομμάτι της αστυνόμευσης ένα πολύ δύσκολο έργο.

Ο στρατηγός, με ενδιαφέρον άκουσε τα όσα ειπώθηκαν και έδειξε ότι είναι γνώστης των προβλημάτων εκφράζοντας παράλληλα την διάθεση του να γίνει αρωγός των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσής μας, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου προκείμενου να ενισχυθεί η αστυνόμευση και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Λασιθίου.

 

 

 


_