Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιχείρησαν να «αδειάσουν» κοσμηματοπωλείο στον Πειραιά με ριφιφί - Τρόμαξαν και έφυγαν κακήν κακώς


Να αδειάσουν το χρηματοκιβώτιο κοσμηματοπωλείου με τη μέθοδο ριφιφί επιχείρησαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Κυριακής 13 Μαΐου. Κάτι, ωστόσο, φαίνεται ότι τους τρόμαξε, με
αποτέλεσμα να παρατήσουν κακήν κακώς τα σύνεργά τους και να τραπούν σε φυγή.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και συγκεκριμένα στις 12.55, όταν ο συναγερμός του καταστήματος, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Αλκιβιάδου στον Πειραιά, άρχισε να χτυπά κάνοντας τους περίοικους να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους. Περιπολικό που έσπευσε στο σημείο δεν διέκρινε εξωτερικά κάτι το ασυνήθιστο, μέχρι τη στιγμή που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. άρχισαν να ερευνούν τους γύρω χώρους.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες είχαν ανοίξει τρύπα διαμέτρου περίπου ενός μέτρου σε παρακείμενη πολυκατοικία, στην οποία στεγάζονται μόνο ιατρεία και φροντιστήρια, ακριβώς στο σημείο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης.

Προφανώς κάτι τους τρόμαξε και τους ανάγκασε να αποχωρήσουν άμεσα. Στο σημείο βρέθηκε ειδικό δρεπάνι μεγάλων διαστάσεων, το οποίο θα μπορούσε να μεταφερθεί μόνο με όχημα, καθώς και τσάντες.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως οι δράστες σχεδίαζαν το χτύπημα εδώ και καιρό, και αυτό γιατί οι ιδιοκτήτες της διπλανής πολυκατοικίας είχαν παρατηρήσει αγνώστους να μπαινοβγαίνουν στο κτήριο και είχαν ειδοποιήσει την Ασφάλεια. 

zougla.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια