Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το μήνυμα του Τζανέτου Φιλιππάκου για την Ένωση Απανταχού Μανιατών

Παραθέτουμε το συγχαρητήριο μήνυμα προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μανιατών, του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Τζανέτου Φιλιππάκου.

Αγαπητοί συμπατριώτες

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την ανακοίνωση της Μανιάτικης Ένωσης, για το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο, όπως αυτό προέκυψε κατά τις αρχαιρεσίες της 19ης Μαΐου 2018.

 

Συγχαίρω από καρδιάς το νέο διοικητικό συμβούλιο για την εκλογή του και εύχομαι ευόδωση όλων των προσπαθειών σας, που αφορούν τους κοινούς μας στόχους, σε όλα τα μεγάλα ζητήματα των Μανιατών, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Είμαι βέβαιος ότι διαθέτετε τόσο τις ικανότητες όσο και την βούληση, για να εκπληρώσετε το έργο που καλείστε να υπηρετήσετε. Για την επίλυση των προβλημάτων, απαιτείται συστράτευση δυνάμεων, ενότητας και διάθεση συνεργασίας.

 

Στο πνεύμα αυτό, θα είμαι πάντα κοντά στο νέο διοικητικό συμβούλιο και έτοιμος να συνεργαστούμε για τα κοινά μας οράματα. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ, αλλά και να ευχαριστήσω το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο και ειδικότερα τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Μπαζάκο, για όλες τις προσπάθειες που έκαναν, προκειμένου να ανεβάσουν την ένωση Μανιατών σε υψηλό επίπεδο αναγνώρισης, με το έργο που επιτέλεσαν.

 

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή σας.

 

Με εκτίμηση,

 

ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΥΠ.ΕΣ



_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια