Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνδικαλιστικό κίνημα «Μακεδονία» για τις εκλογές της ΠΟΣΥΦΥ

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Αστυνομικών Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης: Ενόψει του 13ου συνεδρίου της ΠΟΣΥΦΥ (14,15 και 16 Μαΐου 2018) θα θέλαμε να
ενημερώσουμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία ότι η συνδικαλιστική κίνηση «Μακεδονία» που απαρτίζεται από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης ,την Ένωση Συνοριακών φυλάκων Νομού Πιερίας και όλους τους αντιπροσώπους της  Αλεξανδρούπολης από το σωματείο των συνοριακών φυλάκων Νομού Έβρου, συμμετέχει και θα διεκδικήσει με σκοπό την  πρόοδο και την αναγέννηση της ΠΟΣΥΦΥ την διοίκηση αυτής.
       Για το λόγο αυτό άλλα και όποιο  αποτέλεσμα προκύψει θα πραγματοποιήσουμε συναντήσεις  με όσα πρωτοβάθμια σωματεία επιθυμούν   και θέλουν τον εποικοδομητικό διάλογο και το ενωτικό κλίμα.
   Συνάδελφοι και συναδέλφισσες δεν είμαστε αντίπαλοι!!!Ο στόχος όλων μας πιστεύουμε ότι είναι η βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας και η άρση των αδικιών που έχουν προκύψει εις βάρος μας. Δεν μας ενδιαφέρουν οι συνδικαλιστικές  καρέκλες παρά μόνο  η αναγέννηση  και η πρόοδος της ΠΟΣΥΦΥ.
Για το συνδικαλιστικό κίνημα «Μακεδονία»
Μετά τιμής,

  
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                          ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια