Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Εκτελούνται ή όχι οι συνταγές των Λιμενικών σε συγκεκριμένο φαρμακείο της πόλης;


H ιατροφαρμακευτική κάλυψη των Λιμενικών είναι εδώ και χρόνια ζητούμενο καθώς σε πολλές περιοχές της επαρχίας τα φαρμακεία δεν δέχονται συνταγές για εκτέλεση επί πιστώσει εξαιτίας οφειλών.
Στην Πάτρα διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην 'Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος  Αχαίας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας και της νεοσύστατης 'Ενωσης Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδας. Αιτία η ανακοίνωση της 'Ενωσης Λιμενοφυλάκων ότι συγκεκριμένο φαρμακείο στην Πάτρα άρχισε για πρώτη φορά εδώ και καιρό να εκτελεί συνταγές λιμενικών.

Διαβάστε τις δύο ανακοινώσεις:

ΕΠΛΣ ΑΧΑΙΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΦΩΚΙΔΑΣ
ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…….»

Μας εκπλήσσει το γεγονός πως είναι δυνατόν να βγαίνουν ανακοινώσεις από κάποιους, πως φαρμακείο στην Πάτρα δέχεται το προσωπικό του Λ.Σ και μέσα σε ένα 24ώρο το ίδιο το φαρμακείο να «νίπτει τας χείρας του» όπως μας πληροφόρησαν συνάδελφοι που επικοινώνησαν μαζί του τηλεφωνικά, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Προφανώς κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν με το πρόβλημα των συναδέλφων στην Πάτρα που έχουν να λάβουν φάρμακα από την 01-01-2012 λόγω ρητής απαγόρευσης που έχει επιβάλλει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος.
Παρόλα αυτά ως Δ.Σ συνεχίζουμε την προσπάθεια, προκειμένου να εξευρεθεί μια βιώσιμη λύση που θα άρει την απαγόρευση του φαρμακευτικού συλλόγου και θα δώσει την δυνατότητα στους συναδέλφους και στα μέλη των οικογενειών τους να έχουν πρόσβαση σε όλα τα φαρμακεία της Πάτρας.   
Κλείνουμε με το λατινικό ρητό «Vincit omnia veritas» δηλαδή η αλήθεια υπερισχύει.  

                                                  
                                         

                                           Για το Δ.Σ

        
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       
      ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ                ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος      


 ΕΠΛΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
ΦΩΚΙΔΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – ΑΧΑΪΑΣ – ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Συνέχεια της αρ. 22 της 18 Μαΐου 2018 ανακοίνωσης της Ένωσής μας, γνωρίζουμε 
ότι με ενέργειες της Ένωσής μας, και μετά την ολοκλήρωση των τυπικών γραφειοκρατικών διαδικασιών,  από σήμερα, το φαρμακείο της κας. Ορφανού – Τζαβάρα Ευανθίας 
στην οδό 12ου Συντάγματος 94 στην Πάτρα (έναντι ΚΕΤΧ)  θα παρέχει φαρμακευτική υποστήριξη σε όλους τους συναδέλφους της περιοχής μας. 

Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά την κα. Ορφανού – Τζαβάρα Ευανθία η οποία έλαβε με τη δέουσα βαρύτητα, ανθρωπιστική και κοινωνική προσέγγιση, το αυτονόητο κατά τα άλλα αίτημά μας για τη δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής υποστήριξης  στο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος που υπηρετεί στην πόλη της Πάτρας και στην ευρύτερη περιοχή. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   ΡΙΧΑΝΗ ΜΑΡΙΑ
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια