Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“Ξυπνούν” μνήμες” από το φονικό στα Ανώγεια…για κτηματικές διαφορές

Μνήμες “ξυπνούν” σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων από το άγριο φονικό που έλαβε χώρα σε αγροτική περιοχή των Ανωγείων την Κυριακή των Βαίων του 2017 με θύμα τον
23χρονο Μανόλη Στρατάκη.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται πατέρας και γιος, συγγενείς του θύματος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν από κοινού τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή από κοινού, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.
Και οι δύο βρίσκονται ήδη στη φυλακή, αφού μετά τις απολογίες τους είχαν κριθεί εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές προσωρινά κρατούμενοι.
Τα αστυνομικά μέτρα εντός, εκτός, αλλά και πέριξ του δικαστικού μεγάρου Χανίων είναι δρακόντεια υπό το φόβο επεισοδίων μεταξύ μελών των εμπλεκόμενων οικογενειών.

Το χρονικό
Όλα συνέβησαν όταν μέλη και των δύο οικογενειών, για άλλη μια φορά λογομάχησαν για τα βοσκοτόπια σε αγροτική περιοχή έξω από τα Ανώγεια.
Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και λίγη ώρα αργότερα ο 23χρονος έπεφτε νεκρός από τα όπλα του 54χρονου και του 22χρονου γιου του.
Αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων.
Εκεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, καθώς έφερε διαμπερές τραύμα στο θώρακα, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο δυστυχώς ο 23χρονος κατέληξε.


cretapost.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια