Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πετσάλνικος: "Γιατί βρέθηκα στο αστυνομικό τμήμα Γρεβενών - Οι αστυνομικοί πρέπει να είναι πιο σοβαροί" (βίντεο)

“Στο αστυνομικό τμήμα Γρεβενών, στο οποίο πήγα χωρίς καμία αντίρρηση, πήγα για άλλο λόγο όχι 

για διασταύρωση και διακρίβωση των δικών μου στοιχείων, αλλά για διακρίβωση των στοιχείων του αστυνομικού που μου έκανε τον έλεγχο” δήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.
“Δεν φταίει στη συγκεκριμένη περίπτωση ο δημοσιογράφος ενός ιστότοπου των Γρεβενών, που δημοσίευσε σχετικά, αλλά κάποιοι από την αστυνομία Γρεβενών του έδωσαν λάθος πληροφόρηση” τόνισε.
“Ταξίδευα με το αυτοκίνητό μου από Αθήνα για Καστοριά, στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, όπως κάνω κάθε εβδομάδα. Έξω από τα Γρεβενά με σταμάτησαν δύο άνδρες της Τροχαίας Γρεβενών, που έκαναν ελέγχους. Μέχρι εκεί όλα καλά. Ζήτησαν από την ασφάλειά μου, που δήλωσαν την ιδιότητα τους, τους είπαν είμαστε αστυνομικοί ασφάλεια του κ. Πετσάλνικου, ζήτησαν τα έγγραφα του αυτοκινήτου, τους τα έδωσαν αλλά ο διενεργών τον έλεγχο είχε έντονη νευρικότητα, κατά τον έλεγχο του επανέλαβα είμαι ο τάδε παράκληση μου είναι μόνο μην καθυστερείτε πολύ γιατί βιαζόμαστε. Και αυτός αντέδρασε με έναν τρόπο πως να το πω, αυταρχικό, που μου προξένησε έκπληξη, τον ρώτησα τότε πως τον λένε και μου είπε ότι είναι μυστικό και δεν πρέπει να ρωτάω πως τον λένε γιατί θα μου κάνει μήνυση. Μου προκάλεσε εντύπωση η συμπεριφορά αυτή γιατί έχω χρηματίσει και υπουργός Δημόσιας Τάξης και νομίζω ότι οι αστυνομικοί πρέπει να είναι σοβαροί κατά τους ελέγχους αλλά και να μην είναι αγενείς προς κάθε πολίτη” ανέφερε.
“Μου είπε αν θέλω να μάθω πως τον λένε, πρέπει να πάμε στο αστυνομικό τμήμα. Ήθελα να ξέρω ποιος μου κάνει τον έλεγχο με τέτοιο τρόπο. Και οι συνάδελφοι του μου είπαν ότι πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν εκνευρισμένος επειδή εκείνη την ημέρα του είχαν επιβάλλει πειθαρχική ποινή για άλλο θέμα και τους είπα ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα έπρεπε να τον βγάλουν στον δρόμο, γιατί δεν φταίνε οι πολίτες” συμπλήρωσε.
“Δεν έπρεπε να δώσουν μέσα από την αστυνομία κάποιος λανθασμένη πληροφόρηση, είναι απαράδεκτο να δημιουργούν την εντύπωση ότι αρνήθηκε τον έλεγχο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και γι’αυτό προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα” κατέληξε.
Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια