Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θα καταπολεμήσουμε την αδικία - ο επικεφαλής του ΕΚΑ Ροδόπης

Δημοσιεύουμε τις θέσεις του επικεφαλής του ΕΚΑ Ροδόπης: Η αξία του συνδυασμού μας είναι να σας κοιτάζουμε στα μάτια στηρίζοντας σας διότι τα προβλήματα μας είναι κοινά και γνωστά σε
όλους μας.
Πιστεύουμε ότι είναι στο χέρι σου/σας.
Σκοπεύουμε να αγωνιστούμε για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας , να καταπολεμήσουμε την αδικία
Μπορούμε να συγκρουστούμε με οποιαδήποτε διοίκηση που λειτουργεί αυθαίρετα ή παράνομα ανεξαρτήτου του προσωπικού κόστους που θα επιφέρει σε εμάς.
Θα το καταφέρουμε με την οργάνωση τοπικών κινητοποιήσεων εδώ στην Κομοτηνή ,με την υποβολή εγκλήσεων και αγωγών στις αρμόδιες δικαστικές και διοικητικές αρχές .Θα φτάσουμε και μέχρι το κοινοβούλιο των Ελλήνων προκειμένου να τεθούν σχετικές επερωτήσεις που αφορούν την Δ.Α Ροδόπης.
Στο πρόγραμμα μας επιπλέον είναι να σας ασφαλίσουμε σε ιδιωτική εταιρεία ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ που θα έχει νομικό αντιπρόσωπο στην Κομοτηνή χωρίς να καταργείται όπου χρειάζεται η προσθετή νομική κάλυψη με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Υ.Ν.Ρ.
Επίσης θα συγκροτήσουμε επιτροπή στην οποία θα ανατεθεί η μελέτη ώστε με την μείωση της εισφοράς των μελών μας κατά δύο ευρώ να προκύπτει το κατά δυνατό καλύτερο αποθεματικό.
Ακόμη στοχεύουμε να ενδυναμώσουμε τα έσοδα της Ένωσης μας με δωρεές, χορούς, λαχειοφόρους κ.τ.λ για να είμαστε αλληλέγγυοι και αρωγοί σε εσάς και στις υπηρεσίες σας .
Επιπρόσθετα θα συστήσουμε άτυπο συμβούλιο των συνδικαλιστικών Ενώσεων που ανήκουν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για κοινή δράση.
Αυτά για αρχή!
Όταν θα αναδειχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο από τον συνδυασμό μας θα σας καλέσουμε σε έκτακτη γενική συνέλευση για την επικύρωση όλων των ανωτέρω.
Σας θέλουμε συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας για να χτίσουμε μαζί ένα ακόμη ποιο δυνατό συνδικάτο !

Πρώτα ο συνάδελφος!

H Επιλογή σας Σεβαστή.
Με τα τιμής
ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣ Ευστάθιος
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια