Θέλετε να αυξήσετε τη διάρκειά σας στο σεξ! Τι μπορείτε να κάνετε και μάλιστα δωρεάν;Αν βρεθείς σε μια ανδροπαρέα, το σίγουρο είναι ότι όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι υπερηφανεύονται για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι ένας στους πέντε αντιμετωπίζει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Έτσι εκτός από τα φάρμακα, που βρίσκονται στα ράφια των φαρμακείων, υπάρχουν και άλλοι φυσικοί τρόποι που είναι δυνατόν να εκτοξεύσουν τη διάρκεια των ανδρών στο σεξ.

Σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έρευνα η κίτρινη κολοκύθα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα ανδρικά προσόντα και αυξάνει τη λίμπιντο. Μάλιστα η γνωστή σεξολόγος, καθηγήτρια Άβα Καντέλ (Ava Cadell), συστήνει σε όσους θέλουν να αυξήσουν τη διάρκειά τους στο σεξ να τρώνε… κολοκύθα είτε σαν γλυκό, είτε στο κυρίως πιάτο, καθώς έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη ροή στου αίματος στα γενετικά όργανα.

Επίσης, οι γνωστές ασκήσεις Κέγκελ δεν βοηθούν μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες, αφού έχουν την ιδιότητα να τους βοηθούν ώστε να έχουν καλύτερο «έλεγχο της εκσπερμάτωσης».

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ταντρικές τεχνικές στο σεξ, ακόμη και όταν είστε στο σημείο …μηδέν! Καλό είναι να θυμάστε ότι το ταντρικό σεξ υποστηρίζει ότι η εκσπερμάτιση δεν είναι τελικός σκοπός, ενώ για να αυξηθεί η διάρκεια και η ένταση του οργασμού, είναι σημαντικό το ζευγάρι να μάθει να αναπνέει αργά.

Εξίσου ευεργετική όμως είναι και η γιόγκα, αφού χάρη στις τεχνικές αναπνοής που συνδυάζει μπορεί να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Εκτός όμως από τα παραπάνω και η κατάλληλη διατροφή μπορεί να αυξήσει φυσικά τη διάρκεια στο σεξ. Τα τρόφιμα που έχουν «ευεργετικές ιδιότητες» είναι οι μπανάνες, τα μύρτιλα, τα σύκα, αλλά και η μαύρη σοκολάτα.


Πηγή: healthreport.gr
_