Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Για αναγκαιότητα άμεσων προσλήψεων κάνει λόγο η ΠΟΕΠΛΣ

Διαβάστε το έγγραφο της ΠΟΕΠΛΣ προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας: Κε Υπουργέ, με αφορμή την κατάθεση σ/ν για το μεταφορικό ισοδύναμο, επανερχόμαστε στην πρόταση μας για την
αναγκαιότητα άμεσων προσλήψεων στο Σώμα, σε όλες τις βαθμίδες προσωπικού και ειδικότερα σε διπλωματούχους Ε.Ν , λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες προσφυγικές ροές και την φύλαξη των εθνικών και της Ε.Ε συνόρων.

Η αναγκαιότητα αυτή καθιστά άμεση και επιτακτική την νομοθετική παρέμβαση μεταβατικής ρύθμισης για εισαγωγή στο Σώμα στελεχών εκτός διαδικασίας πανελληνίων εξετάσεων μέχρι την πλήρη εφαρμογή του ν. 4504/17 για την εισαγωγή στελεχών μέσω πανελληνίων εξετάσεων και την αποφοίτηση από τις παραγωγικές σχολές ΛΣ-ΕΛΑΚΤ των πρώτων στελεχών που θα εισαχθούν με  αυτό το σύστημα.

Πιστεύουμε τέλος στη θετική συμβολή σας στην επίλυση του παραπάνω αιτήματος μας, θεωρώντας ότι όλοι μαζί και ο καθένας από τη θέση του, ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία, έχουμε κοινό σκοπό και στόχο και ότι γνώμονας μας είναι η βελτίωση των εργασιακών συνθηκών του προσωπικού και ταυτόχρονα η αρτιότερη παροχή υπηρεσιών του Σώματος.

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια