Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Στα δικαστήρια τα μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών


Το κατώφλι του γραφείου του Εισαγγελέα Λαμίας, πέρασαν λίγο πριν τις 11:30΄το πρωί της Τρίτης (22/5/18), τα μέλη των δύο εγκληματικών ομάδων που εξάρθρωσε λίγες ώρες νωρίτερα η Ασφάλεια Λαμίας.
Με σκυφτά κεφάλια και παρουσία λιγοστών συγγενών, ανέβηκαν δύο - δύο τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου προκειμένου να βρεθούν απέναντι στον δικαστικό λειτουργό.



Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, καθώς βαρύνονται με τη σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και - κατά περίπτωση - για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.



Αξίζει να αναφερθεί ότι την ώρα που τα μέλη των παραπάνω δύο εγκληματικών ομάδων ανέβαιναν τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου στην οδό Καποδιστρίου, δικαζόταν στο Εφετείο η άλλη μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών που συγκλόνισε τη Φθιώτιδα τον προπερασμένο Φεβρουάριο.
Μάλιστα φαίνεται ότι η τελευταία ομάδα των συλληφθέντων, χωρίς να έχει κάποια σχέση με την υπόθεση ναρκωτικών του Φεβρουαρίου του 2017, ήταν αυτή που είχε καλύψει το «κενό» στις λαμιώτικες πιάτσες των ναρκομανών τουλάχιστον από τις αρχές του 2018. Μάλιστα μετά τα απανωτά σημαντικά χτυπήματα της Ασφάλειας Λαμίας στην εμπορία και την διακίνηση των ναρκωτικών, η πιάτσα φαίνεται να ξαναμένει «ορφανή»…

πηγή: lamiareport
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια