Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαιρετισμός του Τζανέτου Φιλιππάκου στο συνέδριο της ΕΝΑΞΙΑ


Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ, παραβρέθηκε την Τετάρτη 09-05-18 στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, ως εκπρόσωπος της Πολιτικής
Ηγεσίας του Υπουργείου, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΕΝ.ΑΞΙ.Α.), στην οποία προΐστανται, ο Πρόεδρος, ΒΡΑΝΤΖΑΣ Βασίλειος και ο Γ.Γ., ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος.

 

Συμμετείχαν μεταξύ άλλων, οι εκπρόσωποι των κομμάτων: η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ Παναγιώτα, οι βουλευτές ΝΔ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Κωστής, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Μιλτιάδης και ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Μάξιμος, η βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ., ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Εύη, ο βουλευτής ΚΚΕ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ο συντονιστής του τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΛΑΓΚΟΝΙΑΡΗΣ Γεώργιος, κ.α.

 


Επιπλέον, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Δ.Υ.Α.Δ. του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Σώματος, Υποστράτηγος ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ανδρέας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου ΟΙΚ.ΥΠ.ΠΛ. του Αρχηγείου, Υποστράτηγος ΝΤΖIΟΒΑΡΑΣ Παναγιώτης, η Πρόεδρος του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. Ταξίαρχος ΧΑΡΩΝΗ Παναγιώτα, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ, ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ευθύμιος, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών, ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ Στυλιανός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου, ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ Θεόδωρος, ο επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πελοποννήσου, ΑΞΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας με τον Πρόεδρο, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδος, ΠΛΕΣΣΙΑΣ Ανδρέας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ιονίων Νήσων, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Ματθαίος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών, ΝΤΟΥΜΑΣ Βασίλειος.

 

Ο κ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ, στο πλαίσιο του χαιρετισμού που απηύθυνε, τόνισε μεταξύ άλλων:

 

« Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι έχετε την αμέριστη στήριξη, τόσο τη δική μου, όσο και της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος, ως προς το απαιτητικό σας έργο.

 

Οι Αξιωματικοί και οι Ανθυπαστυνόμοι που διοικούν τις νευραλγικές Υπηρεσίες της Αττικής, αλλά και το προσωπικό των υπόλοιπων βαθμών, που αποτελεί το στυλοβάτη της Αστυνομίας, επωμίζεστε το βάρος της καταπολέμησης της εγκληματικότητας και η ευθύνη που φέρετε όλοι είναι τεράστια, με το ψυχικό κόστος που αυτή συνεπάγεται.

 

Για να μπορέσουμε να δουλέψουμε όμως και να παράγουμε έργο, πρέπει να είμαστε μονοιασμένοι, αγαπημένοι και ενωμένοι πάνω από όλα.

 

Επικαλούμενος και τη δική μου εμπειρία στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, ξέρω πολύ καλά πως τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ιδίως σε μία περίοδο δύσκολη και απαιτητική για τους Έλληνες. Θέλω να πιστεύω πάντως πώς τα τελευταία τρία χρόνια, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, για να διευκολύνουμε την δική σας καθημερινότητα.

 

Έχουν υπάρξει αποτελέσματα σε θέματα εγκληματικότητας και αστυνόμευσης, στο προσφυγικό – μεταναστευτικό επίσης, έχουμε επιτελέσει ουσιαστικά έναν άθλο, ως προς τη διαχείριση του. Πιστεύω ότι είναι γνωστά σε όλους σας. Και μην ξεχνάμε επιπλέον και την εξωστρέφεια που επιδεικνύουμε ως Αστυνομία, πιο κοντά στον πολίτη, πιο κοντά στο κοινωνικό σύνολο.

 

Σίγουρα, υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν, ωστόσο είμαστε εδώ για να ακούσουμε ο ένας τον άλλον, για να συζητήσουμε όλα τα θέματα και να συμβάλλουμε μέσα από γόνιμο διάλογο στην αποκατάσταση όλων των προβλημάτων».


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια