Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΝΕΣΠΑΑ σε Α.Τ. και Τ.Α. Θερμαϊκού

Tης Νέας Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αξιωματικών και Ανθυπαστυνόμων Κεντρικής Μακεδονίας

Το Αστυνομικό Τμήμα και το –νεοσύστατο- Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού, που  προσφάτως επισκέφτηκαν μέλη της μελών της πρωτοβουλίας μας, αποτελούν το γέννημα μίας από της μεγαλύτερης συγχώνευσης αστυνομικών Υπηρεσιών που έλαβαν χώρα στην Βόρεια Ελλάδα, αναλαμβάνοντας στην ουσία τα ηνία από τα «μεικτής» αρμοδιότητας Α.Τ. Μηχανιώνας, Θερμαϊκού και Επανομής, με διοικήσεις και προσωπικό  να επωμίζονται το βάρος της αναδιάρθρωσης.

 

Δε θα πρέπει όμως να ξεγελιόμαστε, μεταστέγαση των Υπηρεσιών δε σημαίνει και ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης. Αυτή θα έρθει όταν και εάν ποτέ Υπηρεσίες όπως τα Α.Τ.-Τ.Α. Θερμαϊκού καταστούν πλήρης στελεχωμένες και λειτουργικές, όταν και εάν δοθούν καινούρια περιπολικά και σύγχρονος εξοπλισμός σε αυτές, όταν και εάν σταματήσουν οι διαρροές προσωπικού από αυτές.  

 

Έτσι αποκλειστικά υπεύθυνη για την ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης από εδώ και πέρα είναι πλέον η πολιτική ηγεσία η οποία οφείλει να αποδείξει και μάλιστα σύντομα, ότι στηρίζει μια αναδιάρθρωση ουσίας και όχι κρίσης –εξοικονόμησης πόρων σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών.

 

Μέχρι τότε, οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε αυτές τις υπηρεσίες, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, να λειτουργήσουν αυτές ικανοποιητικά, με πρώτιστο σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής που βιώνουν και αυτοί τις αρνητικές επιπτώσεις της αναδιάρθρωσης.

 
 
ΝΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

 

 

και ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια