Αντιμετώπισε με φυσικό τρόπο πονοκεφάλους και ημικρανίες!Ο πονοκέφαλος και οι ημικρανίες μπορούν να δυσχεράνουν την καθημερινότητά μας και να κάνουν κάθε δραστηριότητα ανυπόφορη.

Λύσεις υπάρχουν πολλές. Κάποιες από αυτές τις λύσεις που υπάρχουν για τον πονοκέφαλο και τις ημικρανίες δεν περιλαμβάνουν φάρμακα και παυσίπονα και δεν χάνει κανείς τίποτα να τις δοκιμάσει.

Αιθέρια έλαια

Αν υποφέρεις από πονοκεφάλους, τότε τα αιθέρια έλαια μπορεί να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου. Ξέρουμε ότι τα αιθέρια έλαια μπορούν να μας βοηθήσουν σε πολλά πράγματα. Ο πονοκέφαλος και οι ημικρανίες είναι μερικά απ’ αυτά. Η λεβάντα, ο ευκάλυπτος και η μέντα που περιέχεται σε κάποια αιθέρια έλαια μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη καταπολέμηση του πονοκεφάλου και των ημικρανιών. Λίγες σταγόνες είναι ικανές για να βοηθήσουν στο να ανακουφιστούμε.

Γιόγκα

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από πονοκεφάλους και ημικρανίες λόγω του έντονου άγχους και στρες της καθημερινότητας. Η γιόγκα και άλλες τέτοιες μέθοδοι διαλογισμού και χαλάρωσης μπορούν να μειώσουν σε μεγάλο βαθμό τα επίπεδα του άγχους και, ίσως, αυτό να είναι το κλειδί για την καταπολέμηση προβλημάτων, όπως οι ημικρανίες.


Μία περίεργη συσκευή

Υπάρχει μία περίεργη συσκευή η οποία μοιάζει με τις ωτοασπίδες και κάνεις το εξής απλό: συνδέεται με το κινητό μας τηλέφωνο και μας ειδοποιεί όταν λαμβάνει σημάδια πτώσης της ατμοσφαιρικής πίεσης. Αυτή η συσκευή μπαίνει στο αυτί και μπορεί, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, να «προλάβει» τις ημικρανίες.

Διατροφή

Είμαστε ό,τι τρώμε. Αυτό αποτελεί μία αλήθεια, καθώς η διατροφή μας μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις όπως τις ημικρανίες. Η υγιεινή διατροφή μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες. Αποφεύγοντας τα επεξεργασμένα φαγητά και τα συντηρητικά και προτιμώντας φυσικές τροφές, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, βοηθάμε το σώμα μας να αντιμετωπίζει τυχόν προβλήματα πιο εύκολα.

Ένα σκοτεινό δωμάτιο

Αν τελικά δεν καταφέραμε να αποφύγουμε τον πονοκέφαλο, μπορούμε να δώσουμε στον οργανισμό μας άλλη μία ευκαιρία. Ξαπλώστε σε ένα σκοτεινό και ήσυχο δωμάτιο με λίγο πάγο τυλιγμένο στο μέτωπό σας για περίπου 20 με 30 λεπτά.

Αν δεν «δουλέψει» ούτε αυτό, τότε ένα μπάνιο με άλατα είναι ό,τι πρέπει.


Πηγή: ipop.gr
_