Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Εγκληματολογικά Αρχεία»


Το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος εγκαινιάζει σήμερα μία νέα δράση του, μια ενότητα υπό τον τίτλο «Εγκληματολογικά Αρχεία», όπου θα φιλοξενούνται ιδιαίτερα σημαντικά κείμενα αρχειακού υλικού.

 

Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στην εγκληματολογική κοινότητα παρουσιάζουμε, με επιστημονικά υπεύθυνη τη συνεργάτιδά μας Δρ. Αγγελική Καρδαρά, κείμενα από το Αρχείο του Ομότιμου Καθηγητή Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Αντώνη Μαγγανά, ο οποίος έχει αφήσει και συνεχίζει καθημερινά να αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του με το πολυσήμαντο επιστημονικό του έργο και την ακεραιότητά του.

 

Το ΚΕ.Μ.Ε. συνεπές στον επιστημονικό του ρόλο ενισχύει την πρόοδο και τη διάδοση της Εγκληματολογίας και παρέχει δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση σε σπουδαίο εγκληματολογικό υλικό, πολύτιμο όχι μόνο για τους νέους επιστήμονες αλλά για την επιστήμη εν γένει. Ήδη βρίσκεται υπό κατασκευή ειδική κατηγορία στον επίσημο ιστότοπό μας (www.e–keme.gr), η οποία θα δημοσιευθεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών και θα εμπλουτίζεται σταδιακά, σε πρώτη φάση με αρχειακό υλικό του Ομότιμου Καθηγητή κ. Μαγγανά και εν συνεχεία με νέες εκπλήξεις.

 

Ευχαριστούμε εγκάρδια τον Ομότιμο Καθηγητή κ. Μαγγανά για την εμπιστοσύνη του και είμαστε ευγνώμονες για τις συμβουλές ζωής και τη στάση του απέναντί μας.

 


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια