Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θύμα εκβιασμού γνωστός δικηγόρος – Από έναν πολιτευτή κι έναν λογιστή

Θύμα εκβιασμού έπεσε γνωστός δικηγόρος του Ηρακλείου από έναν πρώην υποψήφιο βουλευτή των ΑΝΕΛ αλλά και έναν λογιστή που δραστηριοποιείται στην Κρήτη. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες
πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες όταν ο πολιτευτής μαζί με τον λογιστή πλησίασαν τον δικηγόρο λέγοντάς του πως έχει μπει στο «στόχαστρο» του ΣΔΟΕ και αναμένεται να του επιβληθούν κυρώσεις.
Μάλιστα, οι δύο εκβιαστές είπαν στον δικηγόρο πως μπορούν να τον βοηθήσουν εφόσον εκείνος τους δώσει 2.000 ευρώ.
Ο γνωστός δικηγόρος κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για εξαπάτηση με αποτέλεσμα να καταγγείλει το περιστατικό τόσο στην αστυνομία όσο και την εισαγγελία.
Οι αστυνομικοί έδωσαν στον δικηγόρο 2.000 ευρώ με προσημειωμένα χαρτονομίσματα προκειμένου εκείνος να κλείσει ραντεβού με τους εκβιαστές τους, να τους πληρώσει και στη συνέχεια να τους συλλάβουν.
Έτσι ακριβώς έγινε με την μόνη διαφορά πως στο ραντεβού πήγε μόνο ο λογιστής με την αστυνομία να συλλαμβάνει εκείνον ενώ αναζητά τον πρώην υποψήφιο βουλευτή.
Τι λέει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου
Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Άρης Ροζάκης ο οποίος αναφέρει πως βρίσκεται στο πλευρό του δικηγόρου.
«Το θέμα το γνωρίζω και δυστυχώς έχουν υπάρξει ανάλογα κρούσματα και στο παρελθόν με θύματα δικηγόρους. Ευτυχώς όμως όχι πολλά. Εμείς είμαστε στο πλευρό του συναδέλφου και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε σε περίπτωση που χρειαστεί. Το θέμα βέβαια τώρα βρίσκεται στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο κ. Ροζάκης.


cretapost.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια