Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κακοποιοί δήλωναν αστυνομικοί - Λήστεψαν και άρπαξαν λαθρέμπορο τσιγάρων


Τρεις κακοποιούς, που δήλωναν αστυνομικοί της Ασφάλειας, συνέλαβαν... πραγματικοί αστυνομικοί κοντά στο σταθμό του μετρό "Σεπόλια". Πρόκειται για τρεις υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι
γνωρίζοντας λεπτομέρειες, εισέβαλαν με τα όπλα προτεταμένα σε μία αποθήκη στην οδό Χωρέμη στην οποία ασιάτης έχει καβάντζα με λαθραία τσιγάρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, του είπαν ότι είναι αστυνομικοί της Ασφάλειας, του έδειξαν μάλιστα και υποτιθέμενες ταυτότητες της ΕΛ.ΑΣ και τον υποχρέωσαν να τους δώσει τα μετρητά, που είχε μαζί του, αλλά και να τους ακολουθήσει.
Φαίνεται, όμως, ότι κάποιος πολίτης αντιλήφθηκε το περιστατικό και κάλεσε την Άμεση Δράση.
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης, του τμήματος Ομονοίας, αλλά και του Αγίου Παντελεήμονα.
Όταν το πλήρωμα τού Αγίου Παντελεήμονα έφθασε στο σημείο, οι αστυνομικοί είδαν έναν άνδρα να τρέχει και άκουσαν τους συναδέλφους τους να φωνάζουν "όπλο". Πράγματι, ο ένας απ΄τους τρεις κακοποιούς είχε στοχεύσει προς τους ένστολους, αλλά είχε την ασφάλεια και δεν πυροβόλησε.
Οι αστυνομικοί του Αγίου Παντελεήμονα τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, αλλά και να βρουν και τα κλειδιά, που πέταξε κάτω από ένα αυτοκίνητο, την ώρα που έτρεχε.
Τα ευρήματα των αστυνομικών

Το πιστόλι ήταν με φυσίγγιο στη θαλάμη, ενώ στο αυτοκίνητό τους βρήκαν και μπλε φάρο, που χρησιμοποιούν τα συμβατικά περιπολικά.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους τρεις "συναδέλφους" τους, αλλά και στον ασιάτη για το λαθρεμπόριο τσιγάρων.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια