Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενισχύστε το ΑΤ Χερσονήσου - μήνυμα αστυνομικού


Δημοσιεύουμε μήνυμα αναγνώστη του bloko.gr, που λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: προς τον κυριο αρχηγο με θεμα ενισχυση του Α.Τ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. οπως πολυ καλα γνωριζετε το Α.Τ
χερσονησου στο ηρακλειο για τουλαχιστον 5 μηνες αστυνομευει χιλιαδες κοσμο ισως να ειναι και το  πρωτο πανελλαδικα.

Συνεπως η ενισχυση του ειναι επιτακτικη αναγκη κυριως απο ανακριτικους υπαλληλους κ οχι μονο.οταν ομως ενισχυεται απο μη ανακριτικους υπαλληλους για καποιο αγνωστο λογο καλειται η ιδια η αστυνομικη δ/νση να καλυψει τις αναγκες του τμηματος εκ των εσω.

να βρει δηλαδη με αλλα λογια ανακριτικους υπαλληλους απο αλλες υπηρεσιες  του νομου και να τους διαθεσει στο τμημα της χερσονησου για τους καλοκαιρινους μηνες αποδυναμωνοντας τις υπηρεσιες που ανηκουν.Αυτη η κατασταση επικρατει εδω και εννεα(9)χρονια περιπου απο τη στιγμη που δεν πληρωνονται τα εκτος εδρας και παει το αστυνομικο προσωπικο με ιδια εξοδα.

Ολο αυτο το θεμα εχει ως αποτελεσμα καθεχρονονη δ/νση να στελνει τους ιδιους και τους ιδιους και απο τις ιδιες υπηρεσιες κανοντας ενα copy paste τους φιλοτιμους για να μην τους αποκαλεσω αλλιως αστυνομικους -υπηρεσιες.

Για του λογου το αληθες μπορει οποιος θελει να αντρεξει στο παρελθον και δει ποιες υπηρεσιες -αστυνομικοι ενισχυουν καθε χρονο το ενλογω τμημα.το σωστο θα ηταν η πιτα να μοιραζεται ισοποσα,καθε υπηρεσια να συνεισφερει απο λιγο ουτως ωστε να μην υπαρχουν φωνες διαμαρτυριας και να υπαρχει  δικαιοσυνη.ευχαριστω εκ των προτερων
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια