Ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ απαντά στους συνδικαλιστές συναδέλφους του της Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύουμε την ανάρτηση τού Παναγιώτη Χαρέλα, προέδρου τής ΠΟΣΥΦΥ, από το λογαριασμό της Ομοσπονδίας στο Facebook ως απάντηση σε ανακοίνωση τής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων
Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Θεσσαλονίκης: Τέτοιες συμπεριφορές και χαρακτηρισμοί απέχουν πολύ απο το επίπεδο το οποίο τόσα χρόνια χτίσαμε στον ένστολο συνδικαλισμό. Δυστυχώς η ανοχή έχει και τα όρια της.           

Ως διευκρίνηση  να επισημάνω πως χθες το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης συζήτησε και έκανε δεκτό το αίτημα της Ένωσης Συνοριακών της Θεσσαλονίκης για  προσωρινή διαταγή αναστολής  εκτέλεσης της Απόφασης του ΔΣ της ΠΟΣΥΦΥ για διαγραφή τους έως την 4/6/2018 που είναι προς συζήτηση τα ασφαλιστικά. Δεν περιγράφεται πουθενά πως η ΠΟΣΥΦΥ λειτούργησε παράνομα στις αποφάσεις της. Οι αποφάσεις της ήταν και είναι σύννομες με βάση το καταστατικό πλαίσιο λειτουργίας. Ενα καταστατικό πλαίσιο το οποίο όλοι θα πρέπει να το σέβονται αφού είναι ομόφωνα ψηφισμένο και επικυρωμένο. Δυστυχώς κάποιοι θέλουν να κάνουν του ""κεφαλιού τους". Πάντως τέτοιες ανακοινώσεις δεν προάγουν ούτε καλή διάθεση ούτε αντιπροσωπευτικό δείγμα της πολύχρονης συνδικαλιστικής μας παρουσίας. Ένα μεγάλο συγνώμη εκ μέρους μου προς  το σύνολο των συναδέλφων που μας ακολουθούν και μας εμπιστεύονται  τόσα χρόνια και βλέπουν σήμερα αυτές τις διενέξεις με τέτοιο ύφος που αποτυπώνεται στην συγκεκριμένη ανακοίνωση. Δεν είναι αυτό συνδικαλισμός. Αυτή είναι και η ευθύνη μας, που αφήσαμε με την ανοχή μας να φτάσουν εδώ τα πράγματα.
_