Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο συνδυασμός "Η ισχύς εν τη ενώσει" για τις εκλογές στην 'Ενωση Ροδόπης

Ανακοίνωση του Ενωτικού Συνδυασμού Αστυνομικών Ροδόπης «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»



για την συμμετοχή  στις εκλογές της Ε.Α.Υ.Ροδόπης που θα γίνουν την 20 και 21 Μαΐου 2018.

   Ο Συνδυασμός μας αποτελείται από τριάντα ένα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, που στα πρόσωπά τους παντρεύεται η φρεσκάδα  νέων ιδεών και διάθεση για προσφορά των πρωτοεμφανιζόμενων υποψηφίων, με την εμπειρία και την περίτρανα αποδεδειγμένη δυναμική αγωνιστικότητα έμπειρων συνδικαλιστών της Ένωσής μας  που την  οδήγησαν σε πολλούς νικηφόρους αγώνες  . 

Το κοινό μας σημείο αναφοράς είναι η αγάπη μας για την Ένωσή μας,  η διάθεση για προσφορά στον ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ και στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ που υπηρετούμε, οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ μας αρχές και η πίστη μας στον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ από κομματικές ή άλλου είδους αγκυλώσεις ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ, η αποφασιστικότητά μας  για ΣΘΕΝΑΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ για την προάσπιση των εργασιακών -ανθρωπίνων  δικαιωμάτων μας , την διασφάλιση της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. .
\
   Αδιάσειστη είναι η πίστη μας στην ΕΝΟΤΗΤΑ , την ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ και την ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ  ως απολύτως προαπαιτούμενα στοιχεία για να είναι οι αγώνες μας αποτελεσματικοί και νικηφόροι. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η διαίρεση, η αποχή και οι αποκλεισμοί δεν βοηθούν την ισχύ του Συνδικάτου.

   Για όλους αυτούς τους λόγους έγινε από πλευράς μας γιγάντια προσπάθεια ώστε να πείσουμε όλους όσους εκδήλωσαν διάθεση να υποβάλλουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσής μας  να συμφωνήσουμε και να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, χωρίς Επικεφαλής και προεκλογικές κατανομές αξιωμάτων. Αυτό  θα ήταν η πρώτη απόδειξη από την πλευρά του καθενός μας ότι υπηρετούμε την Ενότητα με έργο και όχι μόνο στα λόγια, αλλά πάνω από όλα θα ήταν και η απόδειξή μας ότι δεν θέλουμε να βάζουμε διλήμματα στους συναδέλφους μας, ότι  εμπιστευόμαστε την κρίση τους και τους δίνουμε το δικαίωμα να επιλέγουν ευκολότερα αυτούς που οι ίδιοι πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι για να τους εκπροσωπήσουν την επόμενη ημέρα.

   Δυστυχώς 3 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων ενώ δόθηκαν τα χέρια σε αυτήν ακριβώς την συμφωνία….. το επόμενο μόλις 24ωρο η συμφωνία αναιρέθηκε μονόπλευρα και χωρίς καν να μας δοθεί κάποια εξήγηση για τους λόγους που μεσολάβησαν εν τω μεταξύ….

   Παρόλα αυτά και ενώ το μεσημέρι της 29.04.2018 κατατέθηκε υποψηφιότητα συγκεκριμένου συνδυασμού, εμείς περιμέναμε μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο της εκπνοής της προθεσμίας να επικρατήσει η  σύνεση , ο σεβασμός στην εκφρασμένη θέληση των μελών μας και η απόδειξη ότι την ενότητα την εννοούμε και δεν την επικαλούμαστε μόνο.

   Μετά από όλα αυτά δεν μας αφέθηκε κανένα άλλο περιθώριο παρά όλοι εμείς οι υπόλοιποι να δημιουργήσουμε τον συνδυασμό μας και να θέσουμε τις υποψηφιότητές μας στην κρίση σας, ζητώντας την ψήφο εμπιστοσύνης σας στα πρόσωπά μας , ώστε να  εκπροσωπήσουμε την Ε.Α.Υ.ΡΟΔΟΠΗΣ και τα μέλη της .

   Σας υποσχόμαστε  ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε έναν αγώνα πραγματικά ενωτικό και όμορφο για να κρατήσουμε μία Ένωση που η δράση της την κατατάσσει στις πρώτες θέσεις αγωνιστικότητας στο Πανελλήνιο Συνδικαλιστικό στερέωμα, να  απογειώσουμε ακόμη περισσότερο την δυναμική της και την αποτελεσματικότητά της στην προάσπιση και θωράκιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, στην ένωσή της με την κοινωνία που υπηρετούμε και με τους συναγωνιστές όλων των επισήμως αναγνωρισμένων συνδικαλιστικών κλάδων εργαζομένων

                                                             ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
·         Συνεχή παρουσία στο πλευρό των συναδέλφων χωρίς διαχωρισμούς και συμβιβασμούς.
·         Άμεση θεσμική παρέμβαση απαιτώντας την επίλυση προβλημάτων που ανακύπτουν στους συναδέλφους
·         Καταγγελία αυθαιρεσιών της Διοίκησης σε κάθε βαθμό , επίπεδο , αλλά και αναζήτηση απόδοσης ευθυνών  με κάθε πρόσφορο μέσο.
·         Κατάρτιση, υποβολή και ανάδειξη προτάσεων που θα στοχεύουν στην βελτίωση των συνθηκών  εργασίας μας , στο αναφαίρετο δικαίωμά μας στην ασφάλεια κατά την εκτέλεση του έργου μας , στην αναβάθμιση της Αστυνομικής μας Ακαδημίας και της εκπαίδευσής μας, στον σεβασμό στο έργο μας, στην θεσμική και οικονομική μας θωράκιση.
·         Ουσιαστική και εύρυθμη συνεργασία με τους όλους τους φορείς της κοινωνίας μας σε ένα κοινό αλλά ακηδεμόνευτο  αγωνιστικό μέτωπο.

Τα έργα μας θα επιβεβαιώσουν τα λόγια μας.
Λίγες υποσχέσεις , πολλή δουλειά.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
1. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Γεώργιος
2. ΓΚΑΣΔΑΡΗΣ Αντώνιος - Σωτήριος
3. ΖΙΝΑΠΗΣ Απόστολος
4. ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος
5. ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ Γεώργιος
6. ΚΟΤΛΙΤΣΑΣ Σωτήριος
7. ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος
8. ΜΠΙΤΖΙΩΝΗΣ Αντώνιος
9. ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ Μιχαήλ
10. ΡΑΪΚΟΥΔΗ Ελένη
11. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ Μιχαήλ
12. ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ Βασίλειος
13. ΤΑΤΣΙΔΗΣ Τάκης
14. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
1. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Χρήστος
2. ΚΩΝΣΤΑΣ Ευάγγελος
3. ΜΗΤΣΙΑΡΑΣ Βασίλειος
4. ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Δημήτριος
5. ΣΚΑΡΛΟΣ Θεόδωρος
6. ΤΕΡΖΗΣ Σταύρος

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ
1. ΓΚΑΣΔΑΡΗΣ Αντώνιος - Σωτήριος
2. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Γεώργιος

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ.
1. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Δημήτριος
2. ΔΟΜΒΡΙΔΟΥ Λαμπρινή
3. ΚΑΖΑΚΟΣ Κωνσταντίνος
4. ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος
5. ΛΙΑΠΗΣ Ευάγγελος
6. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης
7. ΤΑΤΣΙΔΗΣ Τάκης
8. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα
9. ΤΟΚΟΥΤΣΗΣ Γεώργιος
10. ΤΣΙΤΗΡΙΔΟΥ Σοφία
11. ΦΟΥΚΑΡΑΣ Δημήτριος
12. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης

 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Ελισάβετ
2. ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ Αγγελική
3. ΔΟΜΒΡΙΔΟΥ Λαμπρινή
4. ΛΑΜΠΡΟΥ Ειρήνη
5. ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ Πολυξένη
6. ΡΑΪΚΟΥΔΗ Ελένη


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια