Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ και Ένωση Δωδεκανήσου σε Κω και Λέρο

''Τα θέματα που διαπιστώσαμε ποικίλουν. Όσα από αυτά άπτονται της αρμοδιότητας  της τοπικής φυσικής ηγεσίας θα τεθούν άμεσα από τις ενώσεις μας ενώ για όσα απαιτείται
η παρέμβαση του Αρχείου της Ελληνικής Αστυνομίας θα τεθούν απευθείας από το προεδρείο της ΠΟΑΣΥ στους αρμόδιους για την επίλυση τους'' αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου. 

Στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιούμε στα νησιά μας προκειμένου να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί  της περιοχής μας, τα προεδρία των Ενώσεων μας  την 25 & 26-05-2018 βρέθηκαν στα νησιά Κω και Λέρο συνοδευόμενα από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγόριου Γερακαράκου και τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Βασίλειου Πανταζή.

Με δεδομένο ότι τα συγκεκριμένα νησιά είναι από αυτά που διαχρονικά δέχονται τεράστιες μεταναστευτικές πιέσεις είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας στα νησιά αυτά και τις συνθήκες που καλούντα να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους. 

Τα θέματα που διαπιστώσαμε ποικίλουν. Όσα από αυτά άπτονται της αρμοδιότητας  της τοπικής φυσικής ηγεσίας θα τεθούν άμεσα από τις ενώσεις μας ενώ για όσα απαιτείται η παρέμβαση του Αρχείου της Ελληνικής Αστυνομίας θα τεθούν απευθείας από το προεδρείο της ΠΟΑΣΥ στους αρμόδιους για την επίλυση τους. 

 

Για τα Διοικητικά Συμβούλια

 

Ο  Πρόεδρος

 

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ

 

                Ο   Γεν. Γραμματέας

 

ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ  Γεώργιος

 

                Ο  Πρόεδρος

 

ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Αντώνιος

 

                Ο   Γεν. Γραμματέας

 

 

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Παναγιώτης

 


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια