Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κουκουλοφόροι στον μοναδικό αστυνομικό του ΣτΕ: «Είμαστε από Ρουβίκωνα, κάτσε εκεί που είσαι!»

«Είμαστε από Ρουβίκωνα, κάτσε εκεί που είσαι!», είπαν τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας στον

 μοναδικό αστυνομικό που βρισκόταν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, χθες το απόγευμα και στη συνέχεια τα έκαναν γυαλιά καρφιά.

Η εισβολή πραγματοποιήθηκε την ώρα που διεξαγόταν η κεκλεισμένων των θυρών Διάσκεψη της Ολομέλειας για το ασφαλιστικό. Η ομάδα του Ρουβίκωνα πέταξε μπογιές και έσπασε το μηχάνημα ελέγχου στην είσοδο, ενώ έσπασε και τα τζάμια στα παράθυρα. 
Αφαντη η ΕΛ.ΑΣ. -Είχαν προειδοποιήσει οι αναρχικοί
Εντύπωση, αλλά και πολλά ερωτήματα προκαλεί γιατί η ΕΛ.ΑΣ. είχε αφήσει έρμαιο στις ορέξεις των βανδάλων το ΣτΕ, ενώ ηγετικό μέλος των κουκουλοφόρων είχε προαναγγείλει   επίθεση μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. «Μόλις μας έγινε ενημέρωση από τη συνήγορό μας. Ασκήθηκε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης στη Σύρο. Θα δικαστούν οι σύντροφοί μας ξανά. Το μήνυμα ελήφθη και θα απαντηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελικά ο μοναδικός αστυνομικός που ήταν εκεί ενημέρωσε, ωστόσο μέχρι να φτάσουν ενισχύσεις οοι δράστες είχαν εξαφανιστεί και οι αστυνομικοί έμειναν να μαζεύουν μπογιές και γυαλιά. 
Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών: Γελοιοποιείται η ΕΛ.ΑΣ. με τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα
Για γελοιοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. και της πολιτείας από τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα, έκανε λόγο, μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6», ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Βασίλης Ντούμας.
Όπως είπε ο κ. Ντούμας, «υπήρχε μια δύναμη, η ομάδα Δέλτα για να προλαμβάνει τέτοιου είδους επιθέσεις».
«Η εμμονή Τόσκα να μην βλέπει την ανάγκη αυτή θα απολαμβάνει να βανδαλίζεται η δημόσια περιουσία και να γελοιοποιείται η ΕΛΑΣ και η πολιτεία», συμπλήρωσε.
«Έτσι όπως το πάει ο Ρουβίκωνας θα ικανοποιηθεί το αίτημά μας για αστυνόμευση των Αθηνών, γιατί μετά τις επιθέσεις στέλνουν αστυνομικούς στα σημεία που δέχονται επιθέσεις», σχολίασε σε ειρωνικό τόνο ο κ. Ντούμας.
iefimerida.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια