Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κύπρος: Στη ΜΕΘ αστυνομικός που δέχθηκε πυρά σε καταδίωξη

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν τα μεσάνυχτα σε περιοχή της Λεμεσού, όταν το αυτοκίνητό τους δέχθηκε πυροβολισμούς από νοικιασμένο ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα.
Όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο ΙΧ ώστε να σταματήσει για έλεγχο, οι επιβάτες του πυροβόλησαν εναντίον του, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ανταποδώσουν. Σύμφωνα με το ΡΙΚ το όχημα διέφυγε και εντοπίστηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο.
Κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών φαίνεται να τραυματίστηκε και ένας εκ των δραστών, ενώ ο ένας αστυνομικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λεμεσού. Ο συνάδελφός του που τον συνόδευε τραυματίσθηκε ελαφρά.
Από έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί στην Πάφο σε γυναίκα ηλικίας 33 ετών, η οποία και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.
Λεμεσός - καταδίωξη - πυροβολισμοί
Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο προσώπων, το ένα εκ των οποίων βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών.
Ο συλληφθείς είναι ο Ευθύβουλος Γεωργή, 33 ετών από τη Γεωργία, ο οποίος είχε τραυματιστεί και κρυβόταν στην περιοχή Πολεμίδια, αναμένοντας την αποχώρηση των αστυνομικών για να διαφύγει.
Λεμεσός - καταδίωξη - πυροβολισμοί

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια