Ευθυνοφοβία και εντολές για αδράνεια η μεγαλύτερη γελοιοποίηση τής Αστυνομίας - του Δημήτρη Παδιώτη

Αναδημοσιεύουμε το σχόλιο του Δημήτρη Παδιώτη από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: Όπως φαίνεται πολλοί ανακουφίστηκαν από την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου και το
γεγονός ότι δεν είχαμε μεγάλης έκτασης καταστροφές και τραυματισμούς. Όντας παρών στον αγώνα, θέλω να πω ότι καθαρά από τύχη δεν διακομίστηκε κάποιος Αστυνομικός σε νοσοκομείο. 
Χρόνο με τον χρόνο, οι επιθέσεις κατά των Αστυνομικών στα γήπεδα κλιμακώνονται και τα όπλα που χρησιμοποιούν οι «φίλαθλοι» εξελίσσονται. Φέτος για πολλή ώρα, εκτός από πέτρες, δεχόμασταν καταιγισμό πυρών από όπλα φωτοβολίδων. Αν κάποια από αυτές έβρισκε στόχο θα κατάφερνε τεράστιο πλήγμα. Δεν θα αναφερθώ στο πόσες παραπάνω ώρες εργαστήκαμε από το κανονικό. Θα εμμείνω όμως στην ευθυνοφοβία και στις εντολές που μας δίνονται για αδράνεια. Αυτό είναι η μεγαλύτερη γελιοποίηση της Αστυνομίας. 

Αυτοί που συνεχίζουν να στέλνουν τους Αστυνομικούς στα γήπεδα και τους καθιστούν διακοσμητικά στοιχεία ή κινούμενους στόχους είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι για την κατάντια των ελληνικών γηπέδων. Η λύση είναι μια και θα συνεχίσουμε να την λέμε όσο κι αν ενοχλεί: Απόσυρση των Αστυνομικών από τα γήπεδα εδώ και τώρα πριν θρηνήσουμε νεκρό Αστυνομικό!


Του Δημητρη Παδιωτη
_