Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Σερρών: Μην πολεμάτε το Συνδικάτο

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών

 

         Με την παρούσα ανακοίνωση η Ένωση μας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοφανή και αντισυναδελφική επιχειρούμενη δίωξη σε βάρος του Προέδρου και της Γενικής Γραμματέως της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Πειραιά, από Αξιωματικό και Διοικητή Τμήματος Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά.

      Σε μια χρονική περίοδο όπου η Ελληνική κοινωνία μαστίζεται από την οικονομική κρίση και την αύξηση της εγκληματικότητας, η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί, κατά γενική ομολογία, σταθερό πυλώνα της Δημοκρατίας και ευημερίας στη Χώρα μας, με τη λειτουργία και την απόδοση της, η οποία οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον επαγγελματισμό και φιλότιμο των συναδέλφων μας, να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

       Τέτοιες ενέργειες προσβάλλουν βάναυσα το συνδικαλιστικό κίνημα, το οποίο προσέφερε τα μέγιστα στη διασφάλιση δικαιωμάτων των συναδέλφων μας και αποτελούν χτύπημα ‘’κάτω από τη μέση’’ σε βάρος εκπροσώπων των εργαζομένων. Πλανώνται όσοι νομίζουν ότι με τέτοιες μεθόδους θα φιμώσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, αντιθέτως χαλυβδώνουν και δυναμώνουν τη θέληση μας για συμμετοχή σε περισσότερους αγώνες. Το συνδικάτο επ’ουδενί δε επιθυμεί καμιά μορφή συνδιοίκησης, σε καμία περίπτωση όμως δε κρύψει τα προβλήματα ‘’κάτω από το χαλί’’ όπως επιθυμούν μερικοί διοικούντες.

         Τέλος, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον Πρόεδρο και τη Γενική Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά και θα συνδράμουμε έμπρακτα σε οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο αντίδρασης.

                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια