Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γρηγόρης Κατσώλης: "Η Καθημερινότητα του Αστυνομικού, πρωταρχικό μας μέλημα". Οι υποψήφιοι της Νέας Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ηλείας

 Η εποχή που ζούμε επιτάσσει αλλαγές. Είναι φανερό πλέον πως τα λάθη και οι νοοτροπίες του παρελθόντος έχουν οδηγήσει την χώρα σε όλους τους τομείς,
σε ένα τέλμα από το οποίο για να μπορέσουμε να φύγουμε πρέπει να αποτινάξουμε τις παθογένειες που τόσα χρόνια κυριαρχούσαν.

Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά αν συνεχίσουμε να λειτουργούμε με βάση το ατομικό συμφέρον. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι ανήκουμε σε ένα σύνολο και ότι για να επωφεληθούμε πρέπει πρώτα να δρούμε υπέρ αυτού του συνόλου. Αν θέλουμε αυτός ο τόπος να προχωρήσει πρέπει οι άνθρωποι με καθαρή σκέψη, όρεξη και ψυχή να βγουν μπροστά και να αναλάβουν θέσεις σε νευραλγικούς τομείς.

Η Ελληνική Αστυνομία, την οποία έχουμε την τιμή να Υπηρετούμε, αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες του κράτους και εγγύηση για την έννομη λειτουργία αυτού. Ο απλός πολίτης στηρίζεται και αναφέρεται σε αυτή και πρέπει να είναι υπόδειγμα ως προς τη λειτουργίας της. Και όμως όλοι ξέρουμε πως και η Ελληνική Αστυνομία ως καθρέφτης της κοινωνίας που ζούμε , παρουσιάζει προβλήματα και παθογένειες αντίστοιχες με αυτές που ταλανίζουν τη χώρα μας. Ατομικισμός, κομματικά συμφέροντα, γραφειοκρατία, ωχαδερφισμός κ.α. είναι στοιχεία που δυστυχώς αναπτύχθηκαν στους κόλπους της και αποτελούν εμπόδιο για την αποτελεσματική και απρόσκοπτη λειτουργίας της.

Υπηρετώντας την Ελληνική Αστυνομία και βλέποντας τα προβλήματα που υπάρχουν, αποφασίσαμε να αναλάβουμε ενεργό δράση. Θέλουμε να εργαστούμε προκειμένου η Ελληνική Αστυνομία να επιστρέψει στις αξίες που μας ενέπνευσαν να ενταχθούμε σε αυτή.

Με στόχο τα παραπάνω αποφασίσαμε να κατέλθουμε στις επικείμενες εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας που θα διεξαχθούν το διήμερο 2&3 Ιουνίου. Θέλουμε να κάνουμε πράξη το όραμα μας για μια ένωση που πρωταρχικό της μέλημα θα είναι να δημιουργήσει μια νέα καθαρή βάση στη σχέση με τους συνάδελφους.

Ο συνδικαλισμός είναι πάνω από αξιώματα και προσωπικές φιλοδοξίες, δεν πρέπει και δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί σε πεδίο εκμετάλλευσης και εσωστρέφειας. Θα ήταν πολύ εύκολο από την πλευρά μας να προβούμε σε βαρύγδουπες δηλώσεις και μεγαλοστομίες προς υφαρπαγή της ψήφου σας, επειδή όμως θέλουμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια και μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, δεν θα το πράξουμε. Δεν υποσχόμαστε λοιπόν τίποτα και σε κανέναν. Αυτό το οποίο θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συναδέλφων και να διασφαλίσουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ μεταξύ των. Εχέγγυο για την επιτυχή έκβαση αυτού μας του εγχειρήματος, αποτελεί η αδιαπραγμάτευτη θέση μας για ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογικές διαδικασίες.

Καλούμε λοιπόν, όσους μοιράζονται το ίδιο όραμα , να γίνουν συνοδοιπόροι μας σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο, που όμως είμαστε σίγουροι πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και που αργά ή γρήγορα θα μας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δώστε μας την ευκαιρία να προσπαθήσουμε προς όφελος όλων μας.



Με εκτίμηση

ΚΑΤΣΩΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Παναγιώτη

Αρχ/κας Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου

Επικεφαλής ΝΕΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΗΛΕΙΑΣ





Οι υπογράφοντες και υποψήφιοι:

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αργυρίου( Τ.Τ ΠΥΡΓΟΥ/ΟΕΠΤΑ)

ΓΕΡΓΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σταύρου(Τ.Τ ΠΥΡΓΟΥ)

ΔΕΡΒΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Αριστείδη (Τ.Τ ΗΛΙΔΑΣ)

ΖΑΡΕΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γεωργίου ( Α.Τ ΖΑΧΑΡΩΣ)

ΖΕΡΛΕΝΤΕΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ του Παντελή (Α.Τ ΖΑΧΑΡΩΣ)

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σωτηρίου ( Α.Τ ΗΛΙΔΑΣ)

ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίνου ( ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ Δ.Α ΗΛΕΙΑΣ)

ΚΡΑΓΚΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του Χαράλαμπου ( Α.Τ ΒΟΥΠΡΑΣΙΑΣ)

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Ιωάννη ( Α.Τ ΠΥΡΓΟΥ)

ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Χρήστου (Α.Τ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ)

ΜΥΛΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου (Α.Τ ΠΗΝΕΙΟΥ)

ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του Γεωργίου (Α.Τ ΠΥΡΓΟΥ)

ΝΤΟΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου ( Υ.Α ΠΥΡΓΟΥ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Γεωργίου ( Α.Τ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΛΙΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του Γεωργίου (Υ.Α ΠΥΡΓΟΥ)

ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Βασιλείου ( Α.Τ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ)

ΠΑΡΤΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη ( Α.Τ ΠΥΡΓΟΥ)

ΡΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σπυρίδωνα (Α.Τ ΗΛΙΔΑΣ/ ΔΙ.ΑΣ)

ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Κωνσταντίνου ( Υ.Α ΠΥΡΓΟΥ)

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του Βασιλείου ( ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ Δ.Α ΗΛΕΙΑΣ)

ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη ( Τ.Τ ΠΥΡΓΟΥ/Κ.Α.Μ)

ΤΡΙΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρήστου ( Τ.Α ΗΛΙΔΑΣ/ Γ.Ε.Ε)

ΤΡΥΠΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Εμμανουήλ ( Α.Τ ΠΥΡΓΟΥ)

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου (Υ.Α ΠΥΡΓΟΥ / Τ.Δ.Ν)

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη ( Υ.Α ΠΥΡΓΟΥ/Ο.Π.Κ.Ε)


πηγή: odigos.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια